huize Moria bewoners | oud-bewoners | over Moria | home   

Veelgestelde vragen


Het water van de douche is niet meer warm, wat moet ik doen?

Dit probleem komt niet zoveel meer voor als eerder het geval was. Desalnietemin mocht de situatie zich een keer voordoen dan is het wel nuttig om te weten hoe dit te verhelpen. Probeer eerst een huisgenoot te vinden die hier ervaring mee heeft. Is dit niet mogelijk loop dan naar de zolder waar de verwarminsketel staat. Als er echt wat mis is met de ketel dan wordt dit aangegegeven door een bepaald cijfer. Vaak voldoet het indrukken van de reset-knop.

Waar is de dichtsbijzijnde Glas- en papiercontainer?

Aan de Olympiaweg. Als je van Moria richting het Olympisch stadion loopt, kom je ze tegen..

De stroom is uitgevallen. Wat te doen?

In Moria bevinden zich twee semi-stoppenkasten op de eerste en de tweede, semi omdat ze er niet uit zien als normale stoppenkasten en ook geen stoppen aan de buitenkant hebben. Als er echter wat mis is met de stroomtoevoer dan is het echter wel zaak om hier te gaan kijken. Ook hier is het zaak een bewoner met ervaring mee te nemen. Normalitair horen alle hendels naar boven te zitten. Staat bij stroomuitval 1 of meerdere naar beneden dan zet je deze weer naar boven. Blijft het probleem voortbestaan dan ligt het probleem waarschijnlijk in de stoppenkast beneden op de begane grond bij G.

Ik wil lid worden/afmelden voor de mailinglijstvan Moria.

Als je als bewoner of oud-bewoner lid wilt worden van de Yahoo-groep ga ja naar http://groups.yahoo.com/group/huizemoria en meld je je daar aan. Wil je je afmelden dan stuur je een e-mail, vanuit het e-mail adres waarmee je je geabonneerd hebt, naar huizemoria-unsubscribe@yahoogroups.com.


 

  Moria, frontaal

Bewoners

Redactie Bewoners: moria@8ung.at.Humor


stuur mail  |  terug naar boven