huize Moria oud-bewoners | over Moria | home   

   Klik hier om deze pagina tot je beginpagina te maken.


Bewoners

21.03.2004
Medio april zullen de werkzaamheden rond het renoveren van enkele hoofdleidingen van de waterleiding aanvangen. Meer informatie volgt over welke kamer hier het eerst wat van zullen merken.

15.03.2003
Vanaf 18 maart a.s zal een aantal timmermannen in huis beginnen met verschillende klussen waaronder het nalopen en repareren c.q. vervangen van het hang-en sluitwerk van alle kamers, hallen, trappenhuizen, keukens, douche/ wc etc en buitendeuren (evt. nieuw slot en beveiliging voor zover dit kan en zinvol is) voor zover dit niet meer werkt. Verdere klussen zullen zijn: kapotte ruiten van keukenramen/keukenkastjes, het gat in de muur bij de douche van de 2e, de zoldervloer, de trapleuningen/hekjes en de douchebak op de 3e. In afwachting van fiat van de bouwopzichter en verhuurder wordt dit hopelijk zo snel mogelijk in orde gemaakt.
Wat betreft de staat van de balkons en het schilderwerk buiten: hier moet op korte termijn absoluut iets aan gebeuren. Wanneer dit gaat gebeuren en wat dit praktisch voor iedereen voor gevolgen heeft, is nu nog niet bekend. Tenslotte: er was al groen licht voor het loodgieterswerk in het huis. Ook hier is de bouwopzichter mee bezig, maar het is eveneens nog onduidelijk wat dit praktisch gaat betekenen.

08.01.2003
Eind november 2002 kregen alle bewoners van Moria die in 2001 reeds in Moria woonden de zogenaamde afrekening servicekosten over 2001. Velen van ons voelden een grote verbijstering over de hoogte van het bedrag en konden zich onmogelijk voorstellen dat dit in zijn geheel terug te voeren was op de stijging van de gasprijzen, zoals beweerd werd door Rappange. Op dit moment heeft G. contact met Rappange inzake dit onderwerp. Zij zal ons berichten zodra zij meer duidelijkheid heeft.
Tenslotte dit. Dat de rekening later dan de vastgestelde zes maanden bij ons binnen kwam helpt ons waarschijnlijk niet bijster veel. Wanneer bepaalde mensen reeds de naheffing betaald hebben heeft dit echter eveneens geen invloed op de uitkomst van ons meningsverschil.


19.10.2002
Twee belangrijke data voor in de agenda's. De eerste is volgende week zaterdag 26 oktober: Landelijke demonstratie tegen de oorlog in Irak. Laat Nederland weten dat wij niet braaf achter de Verenigde Staaten aan wensen te lopen bij ieder militair avontuur dat zij wensen te ondernemen !
De tweede belangrijke datum is exact een week later, 2 november: De Amsterdamse museumnacht. Van zeven uur 's avonds tot twee uur die nacht zijn vrijwel alle Amsterdamse musea open.


12.10.2002
Hedenochtend is als laatste de liftkast op de tweede uitgeruimd. Dit heeft wederom een aantal items opgeleverd die we niet direct wilden laat staan konden weggooien. Aanstaande donderdag gaat alles naar het grofvuil. Tot die tijd heeft een ieder nog de gelegenheid om zijn of haar eigendommen of wat eenvoudigweg nog uit komt af te halen in het middelste trappenhuis op de tweede etage.


10.10.2002
Aanstaande zaterdag gaat als laatste de liftkast op de tweede onder handen genomen worden. Wij hopen op een ieders bereidwilligheid in welk geval deze klus nooit langer dan twee uur kan duren. Let op: wederom, zoals bij de vorige opruimactie in juli zal alles wat niet gelabelled is, weggegooid worden of naar het Leger des Heils gebracht worden.Oude berichten

 

  Moria, frontaal

Bewoners

Redactie Bewoners: moria@deds.nl.Humor


stuur mail  |  terug naar boven