huize Moria bewoners | oud-bewoners | over Moria | home   

Routebeschrijving

Huize Moria
Speerstraat 1 / Olympiakade 11
1076 XM / 1076 XP
Amsterdam


Openbaar vervoer

Vanaf Amsterdam CS kiest u tramlijn 2 of 16.

Met lijn 2 uitstappen op de Amstelveenseweg, dan naar links lopen richting de rotonde voor het Haarlemmermeerstation. Deze rotonde driekwart omlopen zodat u op de Kochstraat uit komt. Deze loopt u uit tot u bij het Noorder Amstelkanaal uit komt. Deze brug steekt u over en slaat onmiddelijk links af, hetgeen u op de Olympiakade brengt. Na de tweede zijstraat doemt Huize Moria voor u op.

Voor lijn 16 stapt u uit op het Haarlemmermeerstation en loopt u een kwart van bovenbeschreven station en loopt u de Kochstraat in.

Vanaf Amsterdam Zuid/WTC heeft u twee keuzes, lopen of buslijn 36.
Buslijn 36 brengt u rechtstreeks naar het Haarlemmermeerstation.
Lopend, gaat u vanuit station WTC rechtdoor, loopt u de Minervalaan af, over het Zuider Amstelkanaal en loopt u - nog steeds over de Minervalaan, en kruist de Stadionweg. Op de Apollalaan aangekomen - met recht voor u het Hilton Hotel in zicht - slaat u links af. U volgt de Apollolaan. Nadat u het Van Heutsz monument bent gepasseerd, treft u aan uw rechterhand de Willem de Zwijgerkerk en de Speerstraat.

Auto

Met de auto vanaf de autosnelweg A10 zuid-zijde:
neem afslag Amstelveen / VU ziekenhuis. Sla aan het eind van de afrit rechtsaf Amsterdam in. Rijd deze brede weg helemaal af tot en met de haakse bocht (ter hoogte van een grote Citroen-garage), volg deze bocht en ga bij de verkeerslichten rechtdoor (rechter opstelstrook). 30 meter na de verkeerslichten links voorsorteren om met een flauwe linker bocht de Olympiaweg in te slaan. Deze weg volgen. Ook bij de eerste verkeerslichten rechtdoor en vervolgens opletten. Vlak voor de kerk (met de hoge torenklok) linksaf de Speerstraat in (300 m na de verkeerslichten). Hier kunt u parkeren (vrij parkeren tussen 19:00 en 9:00 en op zondag).


 

  Moria, frontaal

Linksstuur mail  |  terug naar boven