<%@LANGUAGE="JAVASCRIPT" CODEPAGE="65001"%> Info over Hilda
INFORMATIE

 

IETS OVER MIJ:

Mijn naam is Hilda. Ik ben geboren in Krimpen aan de Lek, een dorp onder de rook van Rotterdam. Vooral de lagere schooltijd was er heerlijk. Na de lagere school ben ik naar de Scholengemeenschap de Krimpenerwaard in Krimpen aan den IJssel gegaan en heb daar de HAVO gedaan. Omdat verder leren er niet in zat ben ik gaan werken en kwam zo terecht bij een verzekeringsbedrijf in Rotterdam, waar ik bijna vijftien jaar met heel veel plezier heb gewerkt.

In 1987 ben ik verhuisd naar Gouda. Daar trouwde ik in 1991 met Jan en in december 1992 werd onze zoon Lennart geboren. Hier heb ik een paar jaar gewerkt bij een assurantiekantoor en bij een uitgeverij.

HOBBY'S

Zoals al blijkt uit deze site, is mijn grootste hobby fotografie. Maar daarnaast zijn er natuurlijk nog meer dingen die ik leuk vind. Lezen, beetje TV kijken, lekker wandelen met de hond, winkelen en ga zo maar door.

Onze hond Benno is nu bijna 10 jaar en is een kruising tussen een keeshond en een engelse spaniel en is natuurlijk de liefste en leukste hond van de wereld.

 

 

 

 

LES 27

Met betrekking tot les 27 heb ik het volgende gedaan:

- een paar titels aangepast op mijn site, zodat ze meer overeenkomen met wat er op die pagina staat.

- mijn site aangemeld bij google.nl en bij vinden.nl.

- Meta-informatie toegevoegd. Op alle pagina's heb ik een beschrijving gezet en trefwoorden.

- de analyse gedaan bij metatags.nl.

 

VEEL PLEZIER!