Litouwen

AlbanieDuitsland

Wij, Jelte en Alie, zijn een website begonnen om onze verhalen ergens op te slaan en van het één komt het ander. En ik (Alie) bouw de website.

Vanuit een klein dorp in Friesland hebben wij veel reizen gemaakt, eerst met een caravan. Toen één van de volgende caravans van de weg waaide door een storm, hebben we 1 jaar een vouwwagen gehad. Maar dat beviel niet, daarna weer een caravan. En sinds 2007 hebben wij een camper, een Adriatik, die ons prima bevalt. Nu we geen werk meer hebben kunnen wij veel gaan trekken. Wie meer informatie wil over de gereden routes kan een bericht schrijven in het gastenboek. De site is nog niet helemaal kompleet; bij het jaar 2008 staan al foto's, er komen o.a. meer foto's en er komen nog camperplaatsen bij en bezienswaardigheden.

De vlaggen geven de landen aan waar wij geweest zijn.Wil je weten wat voor landen dat zijn, ga er dan met de muis op staan. Wij zijn daar geweest met de caravan, het vliegtuig of met de camper.

Onze hobby's:Jelte mag graag zijn damsport uitoefenen - www.begb.nl - en zingt bij de Cantorij en Alie heeft haar cornet van de brassband ingeruild voor een trekzak waar ik ook heel veel plezier van beleef en ik zit bij een trekzakclub.

 

Servie
Oostenrijk
Macedonia
Bulgarije
Poland
Noorwegen
Letland
Ijsland
De reisverhalen van de SWALKERS
Andorra
Denemarken
Finland
Estland
Bosnie
Kroatie
Roemenie
Frankrijk
Engeland
Griekenland
Tunesie
Tsjechie
Zwitserland
Zweden
Spanje
Zuidafrika
Slovenie
Palestina
Montenegro
Luxemburg
Slowakije
Hongarije
Jordanie
Cyprus
Liechtenstein
Wales
Rusland
Ijsland
Belgie
Israel
Swaziland
Friesland
Vaticaanstad
San Marino
Nederland
Italie
Monaco