Sport

Aangezien ik niet echt een groot sporter ben zal ik hier wat schrijven over een hobby van mij: gamen.

Al van jongs af aan ben ik een gamer. Het begon allemaal in 1997, op 8 jarige leeftijd, toen ik met voor het eerst, met mijn broertje, een Nintendo 64 huurde bij de Videoland. Als ik het mij goed herinner betaalde wij hiervoor 20 gulden en 150 gulden borg. Maar het was het geld meer dan waard… wat een ervaring zeg!

Het spel Super Mario 64 was inbegrepen met een prachtig grote wereld, waarin alles in (zij het inmiddels niet meer) heel mooi 3D is weergegeven. 2 dagen later, na praktisch non-stop aan de tv gekluisterd te zijn geweest, moest de Nintendo wel weer terug.

Super Mario 64

Deze ervaring hebben we enkele keren herhaald voordat we besloten dat we zelf een Nintendo 64 moesten hebben. Met wat financiële steun van opa stond deze gauw in de woonkamer.

Sindsdien is het alleen nog maar bergafwaarts gegaan met mijn hobby. Na de Nintendo 64 kwam een Gameboy (een portable game computer) en de Sony Playstation volgde. Deze viel echter niet in goede aarde en bij de volgende generatie is er weer gekozen voor een Nintendo spelcomputer; de Gamecube. Helaas bleek al gauw dat Nintendo ons niet meer heel erg kon opwinden en we besloten om Microsoft’s nieuwe spelcomputer te kopen; de Xbox. Na de Xbox volgde de opvolger; de Xbox 360. Inmiddels is er ook een Playstation 3 in huis, maar deze word voornamelijk gebruik om blu-rays op te kijken.

Xbox360 VS. Playstation 3