Lounge Agenda

Hier staan de agendapunten voor deze maand, voor de lounge.

Vrijdag 9 november

Onze huis DJ zal een beetje oude rock ’n roll spelen. De mensen die niet naar Jan Akkerman in de jazzclub gaan kunnen hier naar hun oude favoriete bands luisteren zoals AC/DC, Guns ’n Roses, Elvis Presley en nog veel meer.

Zaterdag 10 november

De jaren 30 party! Ook de lounge zal helemaal worden ingericht in jaren 30 stijl, en de muziek zal ook aangepast worden. De lounge zal er net wat anders uit gaan zien dan de jazzclub, maar het gaat wel op elkaar lijken. Ook het personeel zal verkleed zijn en er zijn natuurlijk ook allemaal activiteiten te doen in de lounge.

Vrijdag 16 november

Er komt een gast DJ voor het eerst optreden in zijn hele leven, dit is zijn kans om door te breken. Hij draait een beetje techno gemixt met rock, een hele rare stijl maar wel een stijl die heel goed klinkt. Dus dit is je kans om een misschien toekomstige wereldberoemde DJ voor niets te zien!

Vrijdag 23 november

In de lounge zal onze huis DJ techno draaien, dus de mensen die geen geld over hebben voor RinneRadio kunnen hier genieten van de muziek van onze huis DJ. Het is wat rustige techno, zodat het voor het grote publiek aantrekkelijke muziek is. Er zullen deze dag speciale gerechten worden geserveerd in de lounge, wat het zal zijn is nog een verassing.

Vrijdag 30 november

In de lounge speelt onze huis DJ een beetje psychedelische muziek zodat de mensen lekker kunnen relaxen, genieten en in slaap vallen. Er wordt bijvoorbeeld wat van pink floyd gedraaid en nog meer van dat soort muziek. Om extra in de sfeer te komen zullen alle lichten wat gedimt zijn, zodat er een lekkere rustige sfeer ontstaat.

backpiece