Evenement

ImpressieEr komt weer een groot evenement aan, namelijk de jaren 30 party.
Dit feest wordt gehouden op zaterdag 10 november en iedereen is welkom. Het is de bedoeling dat dit een heel groot feest wordt om de Catalina te introduceren. We hopen dat er veel mensen komen en het is uiteraard de bedoeling dat iedereen verkleed komt met als thema: de jaren 30.

Er zijn speciale gerechten en drank uit de jaren 30 en er zijn ook allerlei activiteiten.

Er komen bandjes optreden, waaronder: Soulive, David Sanborn, Joe Zawinul en RinneRadio. Je kunt poolen, bingo spelen en nog veel meer dingen om je te vermaken. Er zullen ook bekende personen komen waarmee je rustig een praatje kan maken en dergelijke. Voor iedereen die verkleed komt zal er een wedstrijd zijn om wie het mooiste outfit heeft. De winnaar en de 2e en 3e zullen leuke prijzen winnen, en natuurlijk is er ook wat voor de verliezers.

Tijdens deze party zal de boot helemaal in jaren 30 stijl worden ingericht en alles wordt aangepast, bijvoorbeeld de muren, het personeel en nog veel meer. De jazzclub en de lounge worden ook helemaal in jaren 30 stijl ingericht zodat er een extra leuke sfeer komt. De maaltijden zullen ook gerechten zijn die in de jaren 30 vaak werden gegeten.

backpiece