loungen

Lounge

De lounge bevind zich in het vliegtuig zelf. Je kunt naar de lounge gaan door middel van een sluis die zich aan de achterkant van het gebouw bevind. Je kunt om verschillende redenen naar de lounge gaan. Je kunt erheen gaan om een beetje te relaxen, je kunt erheen gaan om gezellig met wat vrienden te praten terwijl je naar de muziek luistert, of je kunt er gewoon heen gaan omdat je naar de lounge-muziek wilt luisteren in een rustige sfeer.

In de lounge speelt elke vrijdag een DJ die verschillende soorten muziek speelt. Elke week is er weer een andere soort stijl aan de beurt die dan wordt gedraaid. Meestal wordt dat gedaan door onze huis DJ, maar soms treedt er ook een gast DJ op die bijvoorbeeld bekend wil worden door onze lounge.

De lounge kost geen extra entree en je kunt er gewoon heengaan. De muziek die de DJs draaien is gratis om naar te luisteren en er is een bar met heel veel soorten drank. Er wordt ook eten geserveerd tegen een goede prijs en er zijn verschillende faciliteiten aanwezig.

backpiece