Hier zie je ons programma voor de komende weken. Er kunnen wel nog altijd gebeuren maar normaal blijven de uren die hier gepubliceerd worden.
Wij zenden meestal enkel uit in het weekend zodat jullie ULTIEM kunnen genieten van de beste SONGS en ook van HUMOR, REALITY, NEWS, ... die in onze programma's zitten.

Anderen zouden zeggen: "Veel luisterplezier", voor ons is dat iets te soft, wij zeggen: MUSIC, FEEL GOOD!

Programma voor de week van 31/03 - 06/04
(Het kan zijn dat dit programma nog een week wordt uigesteld. We laten het u zo snel mogelijk weten.We zitten namelijk met veel technische bedoeningen! Onze excuses voor het wachten van de uren. )

---------------------------------
ZATERDAG - 23/02/2008
Van 19h-20h
DJ Ymes! Funtimes...
---------------------------------
Inleiding door DJ Ymes, met mix van MaxMusic en MusicFort, jullie keuzes. Het noemt ook voor niets de funtimes. Je komt ook alles te weten over de Grote Openingsshow met VDV Louis! Bereid je voor op de geweldige show met vele hits en véél verassingen!

---------------------------------
ZONDAG -  24/02/2008
Van 14h-18h30
VDV Louis
---------------------------------
De Spetterende openingsshows, boordevol verrassingen en leuke rubrieken. Je hoort direct hoe zalig Louis en DJ Ymes radio maken. Mis dit vooral niet. Dit is de show waar jullie allemaal naar uitkijken. Dit wordt zalig!

 
SPONSORS GEZOCHT! Wil je onze radio sponsoren via reclame op de radio, site of flyers? Of gewoon informeren hierover? KLIK HIER!
Jou banner op deze veel bezochte site? Stuur een mailtje naar ons emailadres. ( studiospirit@hotmail.com )
Copyright 2008 www.studiospirit.tk  -- Al rights reserved -- meer info: contact


 
Onze nieuwste actie: WIE KRAAKT DE KLUIS? - Beluister op onze 'Actie'-pagina het geluid dat ervoor zorgt dat je een kans krijgt om een waardebon van ?? te winnen. Als je dat geluid in onze uitzending hoort, MAIL dan ZO SNEL MOGELIJK "KLUIS spatie TELEFOONNUMMER" naar studiospirit@hotmail.com. Ben jij de eerste? Dan mag je een gokje wagen wat de 4-cijfercode is. Ben je juist? Dan win je de waardebon! Alvast veel succes. Binnenkort op STUDIO SPIRIT !!!