MusicFort:


Iets wat je zeker eens moet doen! Een plaatje aanvragen. Er is voor jou 99% kans dat de plaat in jouw naam wordt gedraaid. Als de boodschap (waarom) goed is, vertellen we het er zelf bij, live op de radio. Als je een zeer speciaal geval hebt, zet er dan maar je telefoonnummer bij!

Dan zullen wij je hoogstwaarschijnlijk een keertje live in de uitzending bellen. En boodschap: VRAAG EEN SONG AAN! Vul hieronder het formulier in.

Vul in: JOUW NAAM - DE SONG (ARTIEST+TITEL) - WAAROM?

 
SPONSORS GEZOCHT! Wil je onze radio sponsoren via reclame op de radio, site of flyers? Of gewoon informeren hierover? KLIK HIER!
Jou banner op deze veel bezochte site? Stuur een mailtje naar ons emailadres. ( studiospirit@hotmail.com )
Copyright 2008 www.studiospirit.tk  -- Al rights reserved -- meer info: contact


Jouw naam*:

Jouw emailadres:

Gsm-nummer:

Song (Artiest - Titel)*:

Waarom?
 
Onze nieuwste actie: WIE KRAAKT DE KLUIS? - Beluister op onze 'Actie'-pagina het geluid dat ervoor zorgt dat je een kans krijgt om een waardebon van ?? te winnen. Als je dat geluid in onze uitzending hoort, MAIL dan ZO SNEL MOGELIJK "KLUIS spatie TELEFOONNUMMER" naar studiospirit@hotmail.com. Ben jij de eerste? Dan mag je een gokje wagen wat de 4-cijfercode is. Ben je juist? Dan win je de waardebon! Alvast veel succes. Binnenkort op STUDIO SPIRIT !!!