Headlines:

Geweldige openingsshow
VDV Louis en DJ Ymes zullen voor een echte radiosfeer zorgen en zullen ook als de pannen van het dak radio maken. Het wordt voor de luisteraars en ook voor hun iets heel speciaals!

De Grote Openingsshow met VDV Louis zou normaal gezien doorgaan op Zondag 17 februari. Volgens het team van Studio Spirit gaat het knallen, om het op zijn eurosongs te zeggen. DJ Ymes zal zorgen voor de muziek. Hij wordt een helder programma met veel aandacht aan de jongeren die massaal zullen luisteren. De webradiozender start hoogst binnenkort ook met een spannende actie, namelijk "WIE KRAAKT DE KLUIS". In de studio staat een kluis met daarin een waardebon. Wanneer een luisteraar de juiste 4-cijfercode zegt, wint hij of zij de prachtige waardebon met daarop een nog onbekend bedrag.
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
VDV Louis wordt hoofdprogramma van Studio Spirit
Louis, wordt het commerciele gezicht van Studio Spirit. Hij krijgt ook het hoofdprogramma van de webradio, en dat zal 'VDV LOUIS' heten. "Ik vindt het geweldig om radio te maken, dit was al lang mijn droom! Ik ga nu echt genieten van alles wat ik mag doen op deze zender", aldus Louis.
"Je zou mijn eerste reactie moeten gezien hebben", verteld Louis ons bij het begin van het interview. "We hebben al grote plannen met de webradio. We hebben allereerst onze nieuwste actie "WIE KRAAKT DE KLUIS", dan hebben we binnenkort ook nog 'The BestHits Top 100', waar trouwens de luisteraars nu al kunnen voor stemmen. Ze geven hun 10 favoriete nummers en die worden dan verwerkt tot één top 100. We zijn ook al heel druk bezig met de volgende acties en bedoeningen voor de komende maanden. Ik heb het dus buiten schoolwerk heel druk met de radiozender. DJ Ymes zal zorgen voor de muziek in mijn programma, hij is de allerlaatste jingles aan het opnemen en is ook met vanalles en nog wat, voor de radio, heel druk bezig!" Het zijn dus drukke tijden bij Studio Spirit. Benieuwd of deze webradio aanslaat bij de jongeren?!
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Nieuwe webradio met veel muziekgenres en leuke programma's
Studio Spirit, een nieuwe webradio, komt eraan! De zender zal veel verschillende muziekgenres draaien en zal toffe programma's hebben. Wie die zullen presenteren, is nog niet duidelijk.
Heel benieuwd zijn we allemaal. Hoe gaat alles klinken, wie presenteert er en wat wordt hun eerste actie waarover ze al een tipje van de sluier gaven? De radio zou half februari zijn eerste live uitzending hebben, veel dingen zijn nog niet echt duidelijk maar het lijkt er op dat dit echt menens is. Het zou zo zijn dat het team zeer druk bezig is met alles voor de radio. Zodra er opnieuw meer informatie is, laten we het je zo weten. Spijtig genoeg nog even wachten dus!


 
SPONSORS GEZOCHT! Wil je onze radio sponsoren via reclame op de radio, site of flyers? Of gewoon informeren hierover? KLIK HIER!
Jou banner op deze veel bezochte site? Stuur een mailtje naar ons emailadres. ( studiospirit@hotmail.com )
Copyright 2008 www.studiospirit.tk  -- Al rights reserved -- meer info: contact


 
Onze nieuwste actie: WIE KRAAKT DE KLUIS? - Beluister op onze 'Actie'-pagina het geluid dat ervoor zorgt dat je een kans krijgt om een waardebon van ?? te winnen. Als je dat geluid in onze uitzending hoort, MAIL dan ZO SNEL MOGELIJK "KLUIS spatie TELEFOONNUMMER" naar studiospirit@hotmail.com. Ben jij de eerste? Dan mag je een gokje wagen wat de 4-cijfercode is. Ben je juist? Dan win je de waardebon! Alvast veel succes. Binnenkort op STUDIO SPIRIT !!!