The BestHits TOP 100
--------------------------------


Stem en WinWin...

Dan maak jij kans op één van onze mega-toffe prijzen!

Gewoon doen!!

Zo staan jouw hits misschien in onze BestHits TOP 100?!

WIE KRAAKT DE KLUIS?

Hey Studio Spiriters,

Jullie hadden het misschien niet verwacht maar we hebben direct een zeer ferme actie.

En het is... "WIE KRAAKT DE KLUIS".

We hebben in onze studio een kluis staan met daarin... een waardebon! Van hoeveel euro vragen jullie zich waarschijnlijk af?! Wel, dat is nog een geheim, we kunnen je wel al zeggen dat het niet weinig is!! Maar je kan die kluis uiteraard niet zomaar openen. Je moet natuurlijk de 4-cijfercode weten. Wel, elk uur als wij uitzenden zal je dit geluid één keer horen (klik op play). BELUISTER HET GELUID HIER . Dat kan zowel tijdens een song of tijdens het praten zijn. Als je dat hoort stuur je zo snel mogelijk een mail met als onderwerp 'kluis spatie en jouw telefoon- of gsm-nummer' naar onze emailadres: studiospirit@hotmail.com. Als jij de eerste bent, mag je raden wat de code is. Ben je juist? Dan openen we de kluis en is de waardebon van jou. Het bedrag is een geheim, dat zullen we pas weten als iemand de kluis kan kraken. MIS DIT NIET! Dus aarzel ook niet, en doe mee!

Binnenkort op STUDIO SPIRIT. En vergeet het niet: Music, feel good!


NAAR BOVEN

 
Jou banner op deze veel bezochte site? Stuur een mailtje naar ons emailadres. ( studiospirit@hotmail.com )
Copyright 2008 www.studiospirit.tk  -- Al rights reserved -- meer info: contact


 
Alle music-fans, 't is hier te doen!

Stem op jouw vijf favoriete platen en misschien staan zij dan wel hoog te pronken in de geweldige BestHits Top 100! Het is simpel: gewoon een paar gegevens invullen, jouw top 5 geven en klikken op 'Stem en Win'. Zo snel is dat gebeurt. En zo als je zonet las 'Stem en Win'! Dus als jij stemt op jouw favoriete platen, dan maak je kans op leuke prijzen. Mis dit zeker niet, want bij ons is het 'Music, feel good'! StemStem en Win. En, hou je e-mails dus maar in het oog...

WinWinWin ...

Doe mee!

Naam:

Emailadres:

Telefoon-/ GSM-nummer:
Nr. 1:

Nr. 2:

Nr. 3:

Nr. 4:

Nr. 5:

Geef hieronder jouw top 5:
NAAR BOVEN
WIE KRAAKT DE KLUIS      - -      The BestHits TOP 100
 
Onze nieuwste actie: WIE KRAAKT DE KLUIS? - Beluister op onze 'Actie'-pagina het geluid dat ervoor zorgt dat je een kans krijgt om een waardebon van ?? te winnen. Als je dat geluid in onze uitzending hoort, MAIL dan ZO SNEL MOGELIJK "KLUIS spatie TELEFOONNUMMER" naar studiospirit@hotmail.com. Ben jij de eerste? Dan mag je een gokje wagen wat de 4-cijfercode is. Ben je juist? Dan win je de waardebon! Alvast veel succes. Binnenkort op STUDIO SPIRIT !!!