gezicht jean d'estrées

Welkom bij Salon Susan

Bij Salon Susan in Hoogeveen bent u aan het juiste adres voor diverse gezichtsbehandelingen. Als u uw huid in optimale conditie wilt houden is het raadzaam regelmatig af te spreken voor een uitgebreide gezichtsbehandeling, waarbij u - afhankelijk van uw budget - kunt kiezen tussen twee salonmerken: Jean d' Estrées en Dr. R.A. Eckstein. Voor de thuisverzorging adviseer ik producten van Jean d' Estrées.

Heeft uw huid veel te verduren gehad deze zomer? De zomer-herstelbehandeling is actie van de maand september. Deze luxe gezichtsbehandeling vult het vochttekort in uw huid aan door een intensief hydraterend peel-off masker en een vochtaanvullende ampul. Een uitgebreide massage van gezicht, hals en decolleté maakt ook deel uit van de behandeling, maar dat is nog niet alles! Klik snel door wat de actie van september u te bieden heeft. Bovendien krijgt u een kortingsbon mee voor de volgende gezichtsbehandeling!

Steeds meer klanten kiezen tegenwoordig voor de Brazilian Wax, het harsen van de gehele schaamstreek. Voor deze trendy wax-behandeling kunt u al enige tijd bij mij terecht, de enige "Brazilian Wax Salon" in Hoogeveen en heel Midden Drenthe. De Wax heeft vele voordelen t.o.v. scheren of het gebruik van ontharingscrème. U zult zien dat bij een regelmatige Brazilian Wax uw haargroei aanzienlijk afneemt, er ontstaan geen jeuk, pukkeltjes en stoppels. Ervaar zelf hoe lang uw huid glad en zacht blijft!

Heeft u last van uw voeten? Blijf er niet mee rondlopen. Bezoek Beauty Salon Susan in Hoogeveen ook voor een vakkundige voetverzorging. Als gediplomeerd pedicure kan ik u van de meest voorkomende klachten afhelpen.