Gezicht J'ean Destrées

Huidverzorging

De huid is het grootste orgaan en de bekleding van het lichaam. De huid beschermt tegen uitdroging, afkoeling, oververhitting, zonlicht, verwondingen en infecties. Het zorgt voor de uitscheiding van afvalstoffen, de aanmaak van vitamine D en het waarnemen van indrukken. Een orgaan dat zoveel functies vervult en waar je als eerste tegenaan kijkt - dat bovendien vaak te lijden heeft van droge lucht, vervuiling, guur weer en stress - verdient de nodige zorg en aandacht.

Kiest u voor een uitgebreide gezichtsbehandeling, dan laat u uw huid vakkundig reinigen, uw wenkbrauwen netjes epileren en in model brengen. Na het stomen zorgen een peeling en een borstelmassage ervoor dat dode huidcellen op een prettige manier worden verwijderd, waarna eventuele meeëters en gerstekorrels (milia) worden weggehaald. Een ontspannende massage van gezicht, hals en decolleté stimuleert de afvoer van afvalstoffen. Afhankelijk van uw huidtype zal het masker uw huid, stimuleren, voeden of kalmeren. Na een kopje thee of koffie wordt een lichte make-up of dagcrème aangebracht. Deze uitgebreide gezichtsbehandeling kunt u uitbreiden met diverse deelbehandelingen zoals harsen van bovenlip en/of kin en wimpers en/of wenkbrauwen verven (zie tarieven voor meer mogelijkheden en prijzen). In combinatie met de juiste thuisverzorging helpt u zo uw huid er optimaal uit te laten zien.

Gunt u zich bovendien om lekker te ontspannen en uit te blazen, even van u af te praten of juist weg te dommelen terwijl u rustig en comfortabel in mijn verwarmde behandelstoel ligt. U bent in goede handen, uw huid wordt vakkundig verzorgd en u wordt omringd door persoonlijke aandacht. Maakt u daarom eens een afspraak, telefonisch of via het formulier, ik maak graag tijd voor u vrij.