De lopende acties Onze folder Welke merken bevinden zich in ons assortiment? De DVD top 10 van de maand Waar vindt u onze vestigingen Wie is de man achter deze website?
disclamercopyrightsitemap

 

Wanneer u nu bij MARKS komt en u neemt uw folder mee, dan kunt u sterren plakken! Beslis zelf op welk artikel u de ster plakt en dan bepaalt u zelf hoeveel korting u op dat artikel krijgt. De kortingen kunnen oplopen tot wel 15%!

Neem daarom snel uw folder mee naar een van onze MARKS vestigingen om te profiteren van deze fantastische actie en laat u tevens inspireren in ons warenhuis door een of meerdere andere fantastische aanbieidingen

 

U kunt hier op de website ook een kijkje nemen in de MARKS topper. Dit is een folder waarin iedere week 8 spetterende aanbiedingen te vinden zijn. Van nachtmode tot servies, van pennen tot fietsen hetgeen wat u nodig heeft komt altijd wel een keer aan bod. Dus als u de folder thuis nog niet heeft ontvangen kunt u hier op de website en kijkje nemen welke fantastische aanbiedingen er deze week in de MARKS topper te vinden zijn. Maar wees snel en sla u slag want voor al deze aanbiedingen geldt OP = OP.