Officiële depositaire voor verzending van Babor producten in Nederland

Producten Babor rechtstreeks On line bestellen

( Wilt U meedoen aan de spaaractie breng mij dan even apart op de hoogte van uw bestelling )

Bij een bestelling vanaf € 50 worden geen verzendkosten berekend. De Babor producten zijn ook op voorraad in de salon. U bent welkom om ze direct in Vierlingsbeek op te komen halen.

en pedicure
Home Gezichtsbehandelingen Lichaamsbehandelingen Pedicure Babor Producten Over Ange Links Contact

Verzorgende behandelingen voor het gehele lichaam.

Hoge eisen die de maatschappij stelt, hectiek en stress maken deel uit van het moderne alledaagse leven. Ze trekken hun sporen op de weerstand van ons lichaam, onze ziel en op onze huid. Onder het genot van een volledige lichaamsbehandeling kunt u op adem komen, alles loslaten, uzelf opladen .... en beleven hoe rijke werkstoffen en effectieve behandelingstechnieken uw huid opnieuw tot leven wekken.

De massages en behandelingen richten zich op het verzorgen van uw huid en spieren het modelleren van uw lichaam. Dit heeft een weldadige uitwerking op lichaam en geest. Om het totaalplaatje compleet te maken, biedt Ange ook ontharingsbehandelingen en kunt u gebruik maken van onze zonnebank om net wat meer kleur te krijgen.

Massages

Scen Tao Treatment € 92,50

Het geheim van een mooie huid is in AziŽ sinds lange tijd ontraadseld, werkstoffen uit de natuur voor de schoonheid gecombineerd met de levensfilosofie uit het verre Oosten leiden tot harmonie van lichaam en geest.

De Babor ScenTao producten onderscheiden zich aan de ene kant door hun bijzondere wellnessgeur. Deze frisse en energieke geur vindt haar oorsprong in een unieke combinatie van vruchten- en bloemenextracten zoals bergamot, appelbloesem, witte lelie en jasmijn. Dit in combinatie met de warmte van muskus en sandelhout voert u op weg naar puur welbevinden. Een andere basis van de ScenTao producten vormt het anti-stress-complex. Dit is samengesteld uit kostbare, Aziatische plantenextracten zoals groene thee, gingko en ginseng. De weerstand van de huid wordt versterkt, haar regeneratie wordt gestimuleerd en de huidvochtigheid wordt gereguleerd. Waardevolle, plantaardige oliŽn verzorgen de huid en maken haar zacht en soepel.

In deze behandeling staat de totale ontspanning voor de huid en de geest in het middelpunt waarbij het gehele lichaam wordt betrokken. Na de reiniging begint de lichaamsmassage langs de energiebanen (meridianen) met warme stenen en met de aromatisch geurende ScenTao Relaxing Massage Oil. Ze wordt voortgezet met een speciaal ontwikkelde Babor shiatsu-massage van het gezicht met de ScenTao Relaxing Fluid en de ScenTao Relaxing Cream en wordt afgerond met een afsluitende Babor shiatsurugmassage. Deze wellness-behandeling brengt rust en ontspanning tot diep in de spieren wat leidt tot totale ontspanning van lichaam en geest. Tegelijk wordt de levensenergie, de Qi, tot stromen gewekt. Als afsluiting wordt, indien gewenst, een lichte make-up aangebracht.

Behandeling op maat

U kunt er ook voor kiezen om uw gezichtsbehandeling (zien elders op deze site) uit te breiden met een massages van uw schouders, uw schouders en rug of uw totale lichaam. Deze worden dan geheel in stijl met uw verdere behandeling uitgevoerd. Onderstaande massages worden ook op zichzelf gegeven en andere themabehandelingen dan de ScenTao Treatment zijn ook mogelijk. Ange informeert u hier graag over!

prijs
Lichaamsmassage €35,-
Rug en Schouder massage €17,50
Schouder massage €10,-

Lichaamsmoddelering

Body Wrap behandelingen

Een body wrap ontstaat doordat met werkstoffen doordrenkte doeken om uw lichaam gevouwen worden, u waant zich in een cocon van warmte en zachtheid. De spieren ontspannen volledig gedurende deze behandeling terwijl de werkstoffen diep uw cellen indringen. Hierdoor worden gifstoffen effectief afgevoerd naar het lymfesysteem. Als u in de dagen na uw behandeling voldoende water drinkt, worden de stoffen definitief uit uw lichaam verwijderd. De behandelingen hebben een afslankend effect en pakken de verhardingen die door cellulitisvorming is ontstaan, stevig aan. De werkstoffen verstevigen en verzachten uw huid zodat deze na afloop fluweelzacht zal aanvoelen. Een Body-Wrap kuur van 10 behandeling levert een duidelijk meetbare afslanking van uw vettere lichaamsdelen en een strakkere huid op.

per behandeling kuur (10x)
Body-Wrap Romp €40,- €375,-
Body-Wrap Romp en Benen €47,50 €450,-
Body-Wrap Romp, Benen en Armen €52,50 €500,-
Modelerend Warmte Masker

Een nog effectievere vorm van lichaamsmodellering bereikt u met een modelerend warmte masker. Dit masker vol met werkzame stoffen, wordt als een warme pasta op uw huid aangebracht, waar het verhardt. Bij dit proces dringen de kostbare werkstoffen uit de rijk gevulde pasta diep uw cellen in. Uw huid en vormen knappen hier zichtbaar van op.

per behandeling
Moddellerend warmte masker Buik €49,-
Moddellerend warmte masker Bovenbenen €62,50
Moddellerend warmte masker Buste €45,-

Ontharingshandelingen

Naast de verzorging van uw huid, nemen wij ook de verwijdering van ongewenste haargroei graag op ons. Met onze huidvriendelijke hars verwijderen we uw haren snel en effectief. Het resultaat is een stuk gladder dan wanneer u het scheert en doordat uw haar met wortel en al wordt verwijderd, blijft het aanzienlijk langer weg. Door de hoge kwaliteit van onze producten en onze handigheid worden huidirritaties tot een minimum bereikt.

Harsen prijs
Armen €13,50
Onderbenen €16,-
Rug €16,-
Onder- en Bovenbenen €28,-
Onder- en Bovenbenen en Liezen/Bikinistreek €36,-
Liezen/Bikinistreek €16,-

Zonnebank

Hoewel Ange geen zonnestudio is en veelvuldig zonnebankgebruik niet adviseert, beschermt matig gebruik van de zonnebank uw huid juist tegen de schadelijke effecten van de zon. Daarnaast ziet de huid er met net een beetje extra kleur, vaak beter uit. U kunt bij Ange terecht voor een incidentele zonnebanksessie of voor een kuur van meerdere sessies.

prijs
Enkele sessie (25 minuten) €4,80
Kuur van 5 sessies (ŗ 25 minuten) €20,-
Kuur van 10 sessies (ŗ 25 minuten) €39,-