Officiële depositaire voor verzending van Babor producten in Nederland

Producten Babor rechtstreeks On line bestellen

( Wilt U meedoen aan de spaaractie breng mij dan even apart op de hoogte van uw bestelling )

Bij een bestelling vanaf € 50 worden geen verzendkosten berekend. De Babor producten zijn ook op voorraad in de salon. U bent welkom om ze direct in Vierlingsbeek op te komen halen.

en pedicure
Home Gezichtsbehandelingen Lichaamsbehandelingen Pedicure Babor Producten Over Ange Links Contact

Schoonheidssalon Ange is officieel depositaire Babor. Direct bij de oprichting in 1984 is gekozen om in zee te gaan met het merk Babor. Een kwalitatief hoog aangeschreven product dat gebaseerd is op plantaardige bestanddelen. Ook voor onderzoek en testen wordt geen gebruik gemaakt van proefdieren. Babor had zich destijds al ruimschoots bewezen en heeft sindsdien zeker niet stil gestaan. Nog steeds valt Babor geregeld in de prijzen met haar nieuwe ontwikkelingen.


Babor heeft haar eigen onderzoeksinstituten en onderhoudt daarnaast veel contacten met de meest gerenommeerde universiteiten. De productlijn wordt steeds vernieuwd op basis van nieuwe ontdekkingen terwijl de succesvolle basis behouden blijft. Zo is de gezichtsreinging nog steeds gebaseerd op de in 1955 door Dr. Michael Babor gepatendeerde en tot op de heden onovertroffen HY-ÍL«, een hydrofiele reiniging op basis van olie. Sindsdien ontwikkelt Babor innovatieve cosmetica op basis van natuurlijke inhoudsstoffen en wetenschappelijk hoogwaardige kwaliteit en werkzaamheid.

Een expertise van meer dan 50 jaar die vertrouwen wekt:
Meer dan 100.000 beautyprofessionals over de hele wereld hebben voor de lange termijn gekozen voor de uitstekende verzorgingsconcepten en producten, de zeer effectieve werkstofampullen of de Advanced Biogen-serie.

Babor is vandaag de dag een van de belangrijkste merken ter wereld op het gebied van professionele cosmetica en wordt wereldwijd in meer dan 60 landen aangeboden in eigen Babor-schoonheidsinstituten, exclusieve depots en spa's.

Volgens de Babor filosofie, het beste uit de natuur te combineren met de nieuwste wetenschappelijke inzichten, bestaan producten hoofdzakelijk uit natuurlijke actieve stoffen die uit planten worden gewonnen. Deze worden ontwikkeld op basis van gefundeerd eigen onderzoek en volgens de strenge richtlijnen voor de bescherming van soorten.

De hoge zuiverheid en kwaliteit van de inhoudsstoffen komt tot uitdrukking in de overtuigende werking en uitstekende huidverdraagzaamheid. Deze aspecten worden regelmatig bevestigd in onafhankelijke dermatologische en klinische tests en door talrijke klanten van BABOR over de hele wereld.

Meer informatie over het Babor product kunt u vinden op de Babor site