Officiële depositaire voor verzending van Babor producten in Nederland

Producten Babor rechtstreeks On line bestellen

( Wilt U meedoen aan de spaaractie breng mij dan even apart op de hoogte van uw bestelling )

Bij een bestelling vanaf € 50 worden geen verzendkosten berekend. De Babor producten zijn ook op voorraad in de salon. U bent welkom om ze direct in Vierlingsbeek op te komen halen.

en pedicure

Home Gezichtsbehandelingen Lichaamsbehandelingen Pedicure Babor Producten Over Ange Links Contact

Met uw gezicht wilt u voor de dag kunnen komen!

Maar uw huid heeft gedurende die dag wel flink wat te verduren. Een op uw huid afgestemde behandeling zorgt ervoor dat u uw stralende voorkomen behoudt. Zo krijgt uw huid de kans om zich te herstellen en blijft uw gezicht uw visitekaartje.

Ange biedt naast volledige verwenbehandelingen ook een selectie aan basisbehandelingen en uitbreidingen. De op deze pagina genoemde gezichtsbehandelingen kunnen uitgebreid worden met behandelingen die elders op deze site beschreven zijn, bijvoorbeeld met een lichaamsmassage. Vraag gerust naar de mogelijkheden.

Verwenbehandelingen

High Skin Refiner (HSR® 28) Treatment € 81,00

Volgens de nieuwste inzichten wordt het schoonheidsbeeld van de huid niet alleen door erfelijkheid bepaald. Het kan tot maar liefst 66% beďnvloed worden met cosmetica die het natuurlijke anti-aging systeem van de huid effectief beschermt en stimuleert. Vanuit dit oogpunt heeft Babor de luxe lifting-serie Babor High Skin Refiner HSR® ontwikkeld. Deze geeft de veeleisende huid duurzaam nieuwe levensenergie voor een jeugdigere uitstraling. Het door Babor zelf ontwikkelde multitendyne extract vergroot de elasticiteit van de huid, vermindert de rimpeldiepte en verbetert de huidvochtigheid. Fytozuren beschermen de huid tegen huidveroudering. Daarnaast bevat deze serie tal van werkstoffen om de elasticiteit, zuurstofopname en stevigheid van de huid te verbeteren. Deze behandeling hult u in een zijdeachtige vleug van ontspanning en zinnelijkheid die resulteert in een zichtbaar mooiere huid.

De behandeling begint met een gezichtsreiniging(incl. epileren) waarna de HSR® 28 Perfect Effect fluid wordt ingebracht om lijntjes en rimpeltjes te effenen. De hierop volgende wellness massage van uw gezicht, hals, decolleté en bovenarmen brengt vervoering van de zintuigen. De hierna aangebrachte HSR® producten krijgen onder het masker uitgebreid te tijd om in te trekken. Als afsluiting wordt, indien gewenst, een lichte make-up aangebracht.

High Skin Refiner (HSR® 28) Power Treatment € 110,-

Bovenstaande HSR® 28 Treatment kan uitgebreid worden met 3 extra ampullen en een HSR® Lifting Foam Masker waardoor uw huid extra wordt gehydrateerd en opbloeit van de extra energie.

HSR® de luxe Treatment Ons paradepaardje! € 157,-

De BABOR laboratoria hebben na jarenlang, intensief onderzoek het revolutionaire werkstofcomplex HSR® Telovitin ontwikkeld. Dit unieke complex reduceert alle reeds aanwezige ouderdomsverschijnselen met buitengewone resultaten. Rimpeltjes en lijntjes, een ongelijkmatig huidbeeld, verlies aan elasticiteit en spankracht, grove huidstructuur, verwijde poriën, een matte, vermoeide teint, pigmentvlekken, roodkleuringen van de huid en vochtgebrek worden allemaal aangepakt. Tegelijkertijd blijven de huidcellen langer jong en wordt het huidverouderingsproces vertraagd. Dit komt doordat het HSR® Telovitin complex de huidveroudering bij de oorsprong bestrijdt. Het grijpt in bij de afname van de celactiviteit.

Deze behandeling reduceert alle tekenen van huidveroudering met buitengewone resultaten. Hij zorgt voor een jeugdige schoonheid voor lange tijd.

De behandeling begint al exclusief met een gezichtsreiniging (incl. epileren) met extra werkzame stoffen. Hierna worden maar liefst 3 werkstofconcentraten aangebracht: de collagen booster fluid, de HSR® 28 Perfect Effect fluid en het HSR® de luxe Cell Reactivating Serum. De hierop volgende wellness massage van uw gezicht, hals, decolleté en bovenarmen brengt vervoering van de zintuigen. In plaats van een normaal masker wordt nu de HSR® de luxe Modellage toegepast. Als afsluiting wordt, indien gewenst, een lichte make-up aangebracht.
3D Lifting Treatment € 75,-

Ook zonder plastisch chirurgie zorgt de Babor 3D Lifting Fluid voor een duidelijk liftend effect. Deze behandeling, die vooral geschikt is voor een wat verslapte huid met rimpels, zorgt voor zichtbare huidverjonging in 3 dimensies:

  • Versteviging van de huidcontouren: Glaucine, een alkaloďde uit de gele papaver hermodelleert de gezichtscontour. Als een anti-cellulitis-programma voor het gezicht reduceert het de dikte van het onderhuids vetweefsel en vermindert het "dubbele kin-effect" zichtbaar en merkbaar.
  • Verstrakking van het weefsel: Extracten uit vlierbesbloesem en tropische amandel in combinatie met tanninezuur verstrakken de huid en verhogen de elasticiteit en flexibiliteit.
  • Gladmaken van lijnen en rimpeltjes: Organisch silicium verbetert de dwarsverweving en daarmee de structuur van het bindweefsel. De huid ziet er strakker en gladder uit; lijnen en rimpeltjes verdwijnen.

De behandeling begint met een gezichtsreiniging (incl. epileren). Vervolgens word een Babor 3D Lifting fluid aangebracht. De Mimical Control massage van uw gezicht, hals, decolleté en bovenarmen zetten het herstel van uw huid in beweging. Dit herstel zet verder door onder het Ultra Comfort modelage masker. Als afsluiting worden uw ogen verzorgd met Sensational Eye Cream en wordt, indien gewenst, een lichte make-up aangebracht.

Rozenkwarts Treatment € 75,-

Rozenkwarts werd al in de oudheid vereerd als de steen der liefde en steen van het hart. Het gebruik van de edelstenen stimuleert de doorbloeding, regenereert en bevordert de groei van de cellen. Deze behandeling geeft pure energie voor de huid en de geest.

De behandeling begint met een gezichtsreiniging (incl. epileren). Vervolgens word een op uw huid afgestemde beauty fluid aangebracht. De uitgebreide rozenkwarts massage van uw gezicht, hals, decolete en bovenarmen zorgt voor een volledige ontspanning die verder doorzet als het op uw huid aangepaste gezichtsmasker uw huid helemaal vitaliseert. Als afsluiting wordt, indien gewenst, een lichte make-up aangebracht.

Moist & Vitality Treatment € 75,-

Een goed gehydrateerde huid straalt levendigheid uit en vormt zo de sleutel voor alle verzorgende producten. In deze conditie is uw huid het best in staat om de verzorging, die u haar geeft te veranderen in functionele werkstoffen. Babor's Moist & Vitality fluid bevat granaatappel om de vochtverdeling in de huid te verbeteren. Aloë vera hydrateert op intensieve wijze en bevordert het vernieuwingsproces van de huid, hyaluronzuur bindt het huidvocht en panthenol ondersteunt het herstel van de huid.

De behandeling begint met een gezichtsreiniging (incl. epileren). Vervolgens wordt Babor's Moist & Vitality fluid aangebracht waardor de deur word geopend voor alle werkzame stoffen uit het hierop volgende masker. De gezichtmassage geeft een liftend effect waarna uw huid een vitale en frisse teint krijgt en meer spankracht en vitaliteit zal uitstralen.

Basisbehandelingen

Effective Touch-behandeling € 53,50

Een volledige verzorgingsbehandeling die bestaat uit een gezichtsreiniging (incl. epileren), het aanbrengen van een ampul met op uw huid afgestemd werkstofconcentraat, een gezichtsmassage en een gelaatsmasker. Als afsluiting wordt, indien gewenst, een lichte make-up aangebracht.

Kleine verzorgingsbehandeling € 37,50

Een kleine verzorgingsbehandeling bestaat uit een gezichtsreiniging (incl. epileren), het aanbrengen van een ampul met op uw huid afgestemde werkstofconcentraat en een oog- en gelaatsmasker.

Intensieve gezichtsreiniging/acnebehandeling € 30,- -

De intensieve gezichtsreiniging is vooral bedoeld voor de overactieve jonge huid. Deze behandeling richt zich puur op de gezichtsreinging. Alle oneffenheden, puistjes en mee-eters in uw gezicht worden verwijderd waarna een ampul met werkstofconcentraat wordt aangebracht om uw huid te kalmeren.

Veelgevraagde uitbreidingsmogelijkheden: Gezichtsmasker of Epileren ( wenkbrauwen en/of bovenlip) + € 7,50

Uitbreidingsmogelijkheden en kleine behandelingen

Onderstaande behandelingen zijn bedoeld als variatie of uitbreiding op de basisbehandelingen. Een deel van deze behandelingen is ook als aparte kleine behandeling mogelijk.

Alternatieve massages en Ampullen als uitbreiding

Oormassage i.p.v. gezichtsmassage
Geeft een direct lifting effect
€ 7,50
Lymfedrainage i.p.v. gezichtsmassage
Zeer ontspannende, sterk afvoerende en kalmerende massage
€ 8,50
Hydra-Relax massage i.p.v. gezichtsmassage
Intensieve vochtverzorging waardoor de vochtbalans van de huid hersteld wordt
€ 7,50
Ampul met werkstofconcentraat
Voor extra verzorging
€ 6,25
Ampullencrash van 3 tot 5 ampullen met werkstofconcentraat
Een maximale oppepper voor uw gezicht, de prijs hangt af van de gekozen ampullen
maximaal €25,-
Collagenvliesmasker i.p.v. normaal masker €15,-
Ontharingsbehandelingen los als uitbreiding
Harsen of Epileren bovenlip €-8,50 €-4,50
Harsen of Epileren bovenlip en kin €12,50 €-7,00
Harsen of Epileren bovenlip, kin en zijkanten gelaat €17,50 €-9,50
Wenkbrauwen modelleren (epileren) €-8,- nvt
Wenkbrauwen bijwerken (epileren) €-7,50 nvt
20 minuten elektrisch (permanent) epileren €19,-- €19,--
Make-up los als uitbreiding
Bruidsmake-up €22,50 i.o.
Test bruidsmake-up €21,- i.o.
Feest make-up €13,50 i.o.
Lichte make-up nvt €-8,00
Verven wimpers of wenkbrauwen €10,00- €-6,50
Verven wimpers en wenkbrauwen €15,-- €-9,50

Modellerend warmte masker (gelaat)

€45,-

i.o.