header

 

Route


Adres

Hoe goed bereikbaar een locatie ook is, zonder een adres kom je er niet.


Het adres van Zanzat is:
Grotweg 1
1234AB Apeldoorn

 

Naar Boven


Openbaar vervoer

Zanzat is uitstekend te bereiken met het openbaar vervoer. Er rijden verschillende buslijnen naar de locatie toe en ook zijn er speciale pendelbussen beschikbaar gesteld die de bezoekers veilig naar hun locatie brengen. Ook ligt Zanzat dicht bij station Apeldoorn, dus als je met de trein komt, is het vanaf het station ongeveer 10 minuten lopen.

 

Taxi

De infrastructuur naar Zanzat is geweldig. Er lopen verschillende wegen naar de Apeldoornse grotten, die ook voor taxis goed te bereiken zijn. De kosten van een taxi naar Apeldoorn zijn tijdens het plaatsvinden van Zanzat aangepast. Dit door middel van een regeling met taximaatschappijen. Zo is er een tijdelijke route aangelegd, die het voor taxi gemakkelijker maakt Zanzat te bereiken, waardoor je sneller op de plaats van bestemming bent en zo worden de kosten nog lager.

 

Naar Boven


Parkeren

De verwachting is dat veel mensen met de auto zullen komen. Er zijn om de grotten heen speciale parkeerplaatsen aangelegd. De parkeerplaatsen zijn ruim van opzet, waardoor de doorstroming van autos goed zal verlopen. Parkeren bij Zanzat is gratis. Ook is er een drive-by, waar bezoekers afgezet en weer opgepikt kunnen worden door hun ouders. Hier is parkeren niet toegestaan!

 

Parkeren voor invaliden

Ook invaliden willen natuurlijk Zanzat bezoeken. Dat kan! Er zijn speciale parkeergelegenheden voor invaliden. Die zijn nog ruimer, waardoor het voor minder- en invaliden ook gemakkelijk is om Zanzat te bezoeken. Ook is de parkeerplaats voor invaliden dichterbij de ingang van Zanzat.

Naar Boven

 

 

 

 

 

 

© Zanzat. Alle rechten voorbehouden.