header

ARTIESTEN

DJ-informatie en Fotos

Hier vind je fotos en informatie van de echt grote artiesten die wereldwijd bekend staan. Allemaal treden zij op in de ruimtes van Zanzat.

anger 

Danny Masseling, geboren op 20 juni 1981 in Almerem, is beter bekend als Angerfist. Hij is een Nederlandse hardcore-producer -diskjockey. Angerfist is een erg belangrijke speler in de hardcore scene, omdat hij erg veel bekende nummers heeft en natuurlijk ook zijn optreden met het mysterieuze masker.

Bas Oskam(Kasparov) en Arjan Terpstra(Killer Clown) staan beter bekend als de Noizecontrollers. Bas begon in 1995 met het maken van liedjes op zijn pc. In 2005 begon hij met het produceren van veel platen en rond die tijd kwam hij ook Arjan tegen, de rest kwam eigenlijk vanzelf. Arjan begon in 1993 met het draaien van muziek. Noizecontrollers zijn grote spelers in de Hardstyle scene. noice
zany

Zany, oftewel Raoul Van Grinsven (geboren op 11 Mei 1974), is een dj uit het Nederlandse Veldhoven. Hij word gezien als de beste hardstyle producer nu.Hij maakt ook muziek onder de namen Raine, Dj Alpha-bet en Copycat. Zany is onderdeel van de Shadowland Terrorists, Southstylers en Donkey Rollers. Zany was de eerste die begon met Hardstyle.

Dj Tiesto, wie kent hem niet. Tiesto is geboren in Breda. In 1995 begon hij met het produceren van muziek dat hij kon spelen in zijn stets. Hij kocht apparatuur en begon ermee te werken. Tiƫsto werd dj omdat hij hield van het delen van muziek met mensen. En je ziet hoe dat uitgepakt heeft hij is nu 1 van de beste trance dj's in de wereld. tiesto
showtek

Showtek, 2 jongens uit Eindhoven bestaande uit Wouter geboren in 1982 en Sjoerd Janssen geboren in 1984. Hun buitengewone optredens, geweldige dj-sets maar het allerbelangrijkste een hoop goede producties hebben ervoor gezorgd dat showtek een bekende maar ook vaak gevraagde artiest is geworden in de hardere dancescene.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

© Zanzat. Alle rechten voorbehouden.