Archief 2011-2013
 


Start
Omhoog
Archief 2005-2007
Archief 2008-2010
Archief 2011-2013
Archief 2014 - 2016

 

 

Peren in overvloed
18 december 2013

De familie Veneman kwam bijkans om in de peren de afgelopen herfst. Alle familieleden werden vriendelijk doch dringend verzocht toch vooral peren op te komen halen. Van dat aanbod werd vaak en gretig gebruikgemaakt. Maar toen zelfs dat niet leidde tot vermindering van de perenberg, werden de vele kisten met peren naar de Noorderweg getransporteerd en daar helemaal voor niks en volledig gratis aangeboden aan de voorbijgangers.

De kisten staan er inmiddels niet meer, dus we mogen gevoeglijk aannemen dat de perenberg nu is geslonken tot hoogstens de hoogte van de Hammer es.

 

 

 

 

 

 

 


Dagje in het donker
26 september 2013

Hier het braafste jongetje in de klas.
Of toch niet??
Feit is dat hij al op jonge leeftijd in de krant staat, dus dat kan later nog wat worden.
Dat fotogenieke zal hij wel van zijn tante hebben, want die staat als (wethouder) ook regelmatig in het nieuws.
De vraag is nu echter, zit dat in de Veneman's of Horstink genen?
Zijn va had vroeger allang onder 'aap noot mies' een papiertje geplakt met de tekst 'de meester is niet wies'.
Ik was altijd al goed in rijmen, ha ha.

Gait

 

 

 


Welkom op het reislog van Dennie Dragt
24 april 2013

Dennie Dragt, zoon van Henri en Sylvia, gaat binnenkort voor een stage van een halfjaar naar Spanje.
Als je zijn belevenissen wilt volgen, ga dan naar http://huhwaarbenik.reismee.nl

Je kunt daar ook je e-mailadres invullen, en dan krijgt je vanzelf bericht als Dennie wat nieuws te melden heeft. Dit zegt ie er zelf van:

Welkom op mijn reislog "Reis je met me mee?" Ik heb een website gemaakt om alle avonturen en ervaringen tijdens mijn reis met je te delen.Om de website te bekijken ga je naar: http://huhwaarbenik.reismee.nl
Ik stuur je een mailtje als ik een nieuw verhaal of nieuwe foto's op de site heb gezet. Mocht je dit niet willen dan kun je dit via de link onderin deze e-mail uitzetten. Ik zie je graag terug op mijn reislog en laat gerust af en toe eens een berichtje achter!

Groetjes, Dennie


Winter in maart
25 maart 2013

In Vriezenveen is dit bijzondere schouwspel te bewonderen. Deze bezienswaardigheid is tot het eind van de maand aldaar gratis te bezichtigen. Daarna moet er voor betaald worden, opdat dit bouwwerk met de opbrengst van de entreegelden nog lang voor de geschiedenis bewaard mag blijven.

 

 

 

 

 

 

 

 


Nog meer citaten
25 januari 2013

Een aantal citaten van Opoe en Opa Veneman, op papier gezet door tante Riek van de Geerdiek en van Ome Willem, ok van de Geerdiek.

Kinderen is een zegen des Heren, maar ze halen je de noppen van de kleren.

Een ouwe vrouw kan meer met spinnen vedienen dan een jongekerel met vechten.

Koeze kellen, boek zwellen.

Het hardst gekreten, het snelst vergeten.

Wees vertrouwd maar vertrouw niemand.

Kopen hef een wiede eers.

Raadsel: Het is van binnen ruw en van buiten ruw en drie el in de eers ruw, ra ra wat is dat ?

 


Glaucoom, belangrijke informatie voor nazaten familie Veneman
20 januari 2013


Wat merkt u van glaucoom? U krijgt glaucoom, omdat de oogdruk te hoog is, als gevolg waarvan de zenuwen in het oog beschadigd raken. Daardoor kunt u minder zien, en ontstaan blinde vlekken, meestal aan de rand van uw gezichtsveld. Die verhoogde oogdruk ontstaat omdat er teveel oogvocht in uw oog zit.
Er bestaat echter ook een vorm van glaucoom waarbij de oogdruk ogenschijnlijk normaal is, maar toch tot karakteristieke aantasting van de gezichtzenuw leidt, het normale-drukglaucoom.
Glaucoom, ook wel genoemd groene staar, komt vaak boven de leeftijd van 50 jaar voor. De kwaal verloopt meestal sluipend, langzamerhand vallen ongemerkt delen van het gezichtsveld uit.

De kans op glaucoom is groter als meer mensen in uw familie er last van hebben en als u sterk bijziend bent. Het is belangrijk om op tijd te weten dat u last van glaucoom, en daarvoor medicijnen moet gebruiken. Als u glaucoom niet behandelt kunt u blind worden. Familieleden die ouder zijn dan 35 jaar moeten zich elke 5 jaar laten controleren. Er zijn vrij veel familieleden die glaucoom hebben, dus aarzel niet en laat geregeld uw oogdruk meten, bijv. bij de opticien.

W. Veneman

 


Goede kerstdagen!
21 december 2012

Ga naar http://pusher.com.au/clients/pusher-christmas-2012/ en vul je adresgegevens in, bijvoorbeeld Spoorlaan 2, Sibculo, Nederland (dit voorbeeld dan toch maar niet, maar je eigen adres) en kijk wat er gebeurt...


Een fillum
8 december 2012

Vanaf zaterdag 15 december is de dvd ‘Vroomshoop 50’ van de stichting Levend Vroomshoop te koop. Deze dvd van pakweg een uur toont beelden van vooral de jaren zestig van de vorige eeuw, vergeleken met impressies van het huidige Vroomshoop. De beelden zijn gerangschikt naar vijf thema’s: sport, spoor, winkels, werkgelegenheid en kanalen. Het in 2010 uitgegeven standaardwerk ‘Levend Vroomshoop’ vormt de inspiratiebron voor deze bijzondere dvd.

Klaas Dragt heeft de filmopnames van het Vroomshoop van vandaag gemaakt, terwijl Hans Nieboer als verteller fungeert. De vormgeving is verzorgd door John Mulder en de inleidende woorden bij elk thema zijn van Thea Kroese, uiteraard in de eigen streektaal.

De Vroomshoopse pianist en arrangeur Gezinus M. Veldman zorgt voor passende filmuziek. In zijn stijlvolle improvisaties is het lied ‘Vroomshoop ie doet mie wat’ herkenbaar, dat ter afsluiting van de dvd wordt gezongen door oud-Vroomshoper Daan Kroeze, begeleid met mooie foto’s van Vroomshoop.

De dvd is vervat in een prachtig filmblik, een echt hebbeding. Door de inzet van eigen krachten is de prijs van dit perfecte eindejaarscadeau aan de bescheiden kant gehouden. Voor 9,95 euro is de dvd vanaf zaterdag 15 december te koop bij Bruna Brinkman, Dennis Fashion, café Kremer en Expert Berkhof in Vroomshoop. Ook is de dvd te veroveren bij Klaas Dragt, Boshoek 27 in Vroomshoop, e-mailadres k.dragt@home.nl en telnr. 0546-642191.


Being curious is not a crime
28 november 2012

Maar wel apart....

 


Machtig mooi!
17 november 2012

    

 

 

 

 

 


Onmeunig mooi!
17 november 2012

Zaterdag 8 december, het Festival van Lessons & Carols is uitverkocht.
Een kerstconcert gezongen in de streektaal, omlijst door vele bekende Twentenaren die in hun eigen streekdialect een kerstvertelling doen.
'Al wie dolend in het donker' wordt dan 'Al verdan op zuuk in 't duuster' en 'Leise rieselt der Schnee' is vertaald als 'Heanig ritselt de sni-j'.


Een ontmoeting met André Kuipers
23 oktober 2012

Hallo allemaal,
Ik mag binnenkort André Kuipers ontmoeten in Enschede op 1 nov. a.s. Er was een prijsvraag uitgeschreven door dagblad Tubantia voor het beste plan van een nieuwe ruimtereis met André Kuipers.

De mijne is door een jury beoordeeld als een van de 50 beste plannen. Tja wat is mijn plan? Zul je nu denken. Nou dat weet ik zelf ook niet precies meer het is n.l. al een tijdje geleden dat ik ‘m ingeleverd heb en de inzending is elektronisch verwerkt. Dus niet per e-mail of zo, maar gewoon rechtstreeks super modern papierbesparend via de website, je weet wel en plop weg was ie. Dus ik heb niets meer in handen met wat ik hem straks vragen wil. De leiding is in handen van Eva Jinek, je weet wel die ………. tanden en als ik niet oppas dan gaat ze me straks mooi met de ….. vol tanden zetten, niet. Afijn ik graven en graven in mijn geheugen en dat wordt minder kan ik je nu wel zeggen, maar het is uiteindelijk toch boven gekomen. Het was de bedoeling om het noorderlicht te bekijken, niet vanaf de aarde, maar vanuit de ruimte, maar dit was slechts als inleiding bedoeld. De diepere vraag was of Andre moeite heeft met het beantwoorden van politieke vraagstukken. Als je André hoort dan beantwoordt hij alles moeiteloos maar over politieke items hoor je hem nooit. Is er een code, kan (mag) hij daarover vrij spreken of is dat een probleem als je zowel in het Amerikaanse als Russische kamp verkeert?

Groet,
Gerrit Geertman
 


Tamme bramen
16 oktober 2012

Als er iemand belang heeft bij tamme bramenbosjes, dan kan die zich melden aan de Noorderweg te Geerdijk.
Wegens reorganisatie hebben we nog enkele over, helemaal voor noppes.
 
Fam. W Veneman
 

Foto van deze week
12 oktober 2012

"Oude gezichten tussen oud ijzer. De jaren stralen er vanaf..." Dit zijn de woorden van de persoon rechs op deze foto. Het valt dik mee, want:
Op Monumentendag bezocht dit kwieke echtpaar een aantal monumentale panden in de omgeving van Vroomshoop.
Zo bezichtigden ze de fraaie hervormde kerk aan de Hoofdstraat, het arbeidershuisje aan de Europasingel, en de museumboerderij van de fam. Tepper aan de Tonnendijk
(waar deze foto is gemaakt).
En 's avonds nog naar een ander monument in de eigen woonplaats, de katholieke kerk en de moderne kapel, waar bij mooi nazomerweer een buitenconcert op vleugel en viool plaatsvond.
 

 

 

 

 

 


Verhuisd!
5 juli 2012

Wij zijn afgelopen maandag verhuisd naar het volgende adres:
2e Blokweg 26a, 7681 GR Vroomshoop.

T/m 16 juli hebben we geen internet. Bij dringende zaken graag even bellen of sms-en:
Mobiel Wilco : 06-289 118 58
Mobiel Coriena : 06-2373 8766
 
Groetjes,

Wilco Lindeboom, Coriena Veneman en Jesse

PS: Dit is geen recente foto...heb ik nog niet helaas

 

 


Nieuw e-mailadres
2 juli 2012

Wij hebben een nieuw e-mailadres, namelijk h.odink@hotmail.com

Met vriendelijke groet, Herm en Fenny Odink
 


Geen T-shirt, maar een K-shirt
24 juni 2012

Hierbij een foto van de jongste telg, van de oudste zus, luistert soms naar de naam Jarno. Deze jongeman heeft nog geen BULL maar is wel geslaagd, en heeft nu een havo-diploma op zak.
En ..... vinden wij, een mooi T-shirt.

Gerrit Horstink

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 

 

 


Zomer- en kunstmarkt in Vroomshoop
23 juni 2012

De Stichting Levend Vroomshoop organiseerde op zaterdag 9 juni a.s. van 10 – 17 uur een Kunstmarkt op de Hammerstraat in Vroomshoop. Dat gebeurde in nauwe samenwerking met winkeliersvereniging Ondernemend Vroomshoop, die tegelijkertijd een Zomermarkt hield met allerlei interessante aanbiedingen. Alle creatieve en kunstzinnige inwoners uit Vroomshoop en (verre) omgeving konden deze dag voor slechts 10 euro een kraam huren. En wie zijn die The Old Friends op de poster? Klik hier!

Klik hier voor een filmpje.

 


Tanya werd 50!
15 juni 2012

Op 9 juni bereikte Tanya Horstink de eerbiedwaardige leeftijd van 50 jaar.
Hartelijk gefeliciteerd met het halen vandeze gedenkwaardige mijlpaal.

 

 

 

 

 

 

 

 


 


Sloe Gin
8 juni 2012

Velen van jullie hebben ons (Sloe Gin) al een stem gegeven waardoor we een plek kregen in de halve finale van "De Wraak van Vechtdal". Vorige week zaterdag hebben wij in Cafe de Brouwerij samen met 3 andere bands gestreden om een directe plek in de finale, een mooie avond waar we zelf een super goed gevoel aan over hebben gehouden. Het was alleen niet voldoende om direct door te gaan naar de finale. MAAR, we kunnen alsnog in de finale terecht komen, en wel door middel van stemmen op internet. Ik wil jullie daarom vragen of jullie dit voor ons zouden willen doen! Tis een kleine moeite:

1. Ga naar de volgende website: http://www.vechtdalcentraal.nl/article.php?action=showarticle&id=30483
2. Als het goed is kom je dan op een webpagina met de koptitel: 'Wie moet er nog meer door in de Wraak?' Als je verder naar beneden scrollt, zie je eerst de youtube-filmpjes van de bands langskomen en daarna, onderaan de pagina, een poll, met de vraag: Wie moet er door in de Wraak van Vechtdal?
3. Klik op de bandnaam 'Sloe Gin'!!!!

Ik zou het heeeel fijn vinden als jullie even de moeite zouden willen nemen!



ALVAST BEDANKT!
Sloe Gin

www.sloe-gin.nl
www.facebook.com/sloeginmusic
informatie@sloe-gin.nl

 

Marjanne Veneman
 


Rustpunt Colden
15 mei 2012

In De Stentor van 24 april stond o.a. een artikel over ons Rustpunt. Het gaat over de nieuwe rustpunten in het Vechtdal. Wij hebben Rustpunt 1012. Op www.rustpunt.nu staat meer informatie over rustpunten in de buurt.

Groeten vanaf Rustpunt 'Stoepels' in Collendoorn!

 

 

 

 

 


 
            


80 jaar
27 april 2012

We hopen mijn verjaardagfeestje op 5 mei te vieren bij De Zandstuve, Dennenweg te Den Ham, en we hopen jullie daar om half acht te ontmoeten. De bedoeling is dat de maag bij De Zandstuve wordt gevuld en niet thuis....
Bij verhindering even doorgeven s.v.p.

W Veneman

 

 


 

 


 

 

 


Te koop uit de sloop
5 maart 2012

http://link.marktplaats.nl/537607988

 


Mededeling vanuit Borne
1 maart 2012

We hebben het genoegen je onze nieuwe e-mail adressen te presenteren:

gerrit.geertman@lijbrandt.nl
dini.geertman@lijbrandt.nl

Ik zou ze even noteren als ik jou was.
 

Gerrit en Dini Geertman
 


Het Zwarte Gat in het donker gehuld
17 februari 2012


De gemeente Twenterand wil veel lantaarnpalen gaan verwijderen in het buitengebied. Dit betekent bijvoorbeeld voor de Blokwegen dat er GEEN 1 blijft staan, dit is toch van de zotte!
Kijk welke ze allemaal weg willen halen en reageer. Misschien kunnen we dit nog tegenhouden! Dit is de site: www.twentebewustverlicht.nl en hier kun je reageren.

Groetjes Coriena Veneman

 


Muziek en fillem
30 december 2011

Klik hier en klik daarna door naar de juiste film.


 


Willem en Bertha Veneman 50 jaar getrouwd
29 december 2011

Graag willen wij iedereen bedanken voor de vele kaarten, bloemen, telefoontjes en goede wensen die wij mochten ontvangen ter gelegenheid van ons 50-jarige huwelijksfeest.
Het was hartverwarmend! Het werd daardoor voor ons een onvergetelijke dag.


Willem en Bertha Veneman.

 

 

 

 

 


Klaas en Janneke Dragt 40 jaar getrouwd
29 december 2011


We zouden het bijna vergeten, er was nog een echtpaar dat iets te vieren had, namelijk hun 40-jarig huwelijk.
Zij gingen samen met kinderen, moeders, broers en zwagers naar de Wok-inn in Hardenberg.
En binnenkort naar Sri Lanka.

 

 

 

 

 

 

 

 


Gewoon Collendoorn
1 september 2011

"Collendoorn, zo heette het schooltje, aan de rand van bos en ven. Daar ligt menig jeugd begraven onder lijsterbes en den". Zo luidt een vers uit het gedicht 'Collendoorn'. Het gedicht staat in het boek 'Gewoon Collendoorn' dat vanaf dinsdag 30 augustus bij boekhandel Heijink aan de Voorstraat in Hardenberg te koop is. Het is een uniek document met bijna tweehonderd pagina's aan feiten, verhalen en illustraties van- en over de buurtschap Collendoorn. 'Een buurtschap, die natuurlijk wordt gemaakt door de bewoners. Hun huis, woon- en werkomgeving maakt wat Collendoorn nu is, maar niet zo zal blijven. Daarom dit boek,' zo luidt het voorwoord.

Het boek, dat in een oplage van 500 stuks is gedrukt, is gemaakt in opdracht van Plaatselijk Belang Collendoorn dat dit jaar het 25-jarig bestaan viert. De belangenvereniging ontstond destijds uit de verschillende buurtverenigingen, die de buurtschap telde. Gerrit Wilps staat momenteel als derde voorzitter van de belangengroep aan het hoofd van het gezelschap. Naar de mening van Plaatselijk Belang wordt Collendoorn steeds meer opgeslokt door Hardenberg. De belangengroep wil ontwikkelingen niet tegengaan, maar ook graag dat de eigen identiteit van de buurtschap behouden blijft. Daarover is PB voortdurend in gesprek met de gemeente. 'En naar tevredenheid,' zo meent Wilps. Hij is ervan overtuigd dat de gemeente er alles aan doet om het karakteristieke van Collendoorn niet verder aan te tasten. Dat betekent niet dat er nog zaken moeten gebeuren. Zo wil PB Collendoorn graag een uitkijktoren op de voormalige vuilstortlocatie en een betere (veiliger) aansluiting van het wandelgebied vanuit Collendoorn op Hardenberg. PB gaat met name dat laatste verder uitwerken, nu het boek klaar is. Plannen voor bijvoorbeeld een pitch- en pullbaan moet volgens PB niet in Collendoorn.

Klik ook hier:  www.destentor.nl/regio/hardenberg/9376573/Boek-Collendoorn-is-een-momentopname.ece

En op de foto uit De Stentor staat linksachter een bekend figuur uit Collendoorn!

 

 

 


Telefoongids
1 september 2011

Dramatische toestanden bij een familie, woonachtig aan het kanaal nabij Vroomshoop. Al bijna 50 jaar stond de familie keurig in het telefoonboek vermeld, en ineens was het afgelopen. De nieuwe telefoongids van Twente bleek niet meer de naam van deze familie te bevatten. De familie toog aan het werk, maar ijverig speurwerk op internet, en vele telefoontjes met allerlei bevoegde instanties brachten geen oplossing. De familie was van de aardbodem verdwenen. Dat kon natuurlijk niet. De telefoongids was dus goed fout, maar gelukkig deed de telefoon het nog wel en ten einde raad werd daarmee een in de buurt wonende neef gebeld. Wellicht kon die nog een oplossing bedenken om de verdwenen familie weer tevoorschijn te toveren. De familie bestond niet meer. Wat een toestand!

De neef ging welgemoed op onderzoek uit en belde na 5 minuten de familie terug met het verzoek het telefoonboek op bladzijde 602, 3e kolom, open te slaan. De familie bleek vergeten te zijn, dat ze verhuisd was van Vroomshoop naar Geerdijk.


Dragtdag 2011
20 augustus 2011

De Dragtdag 2011, deze keer georganiseerd door Roel en José Dragt, leidde de familie naar het centrum van Almelo (historische kleding), naar een picknick aan het kanaal, langs een bijzonder gebouw in Goor, naar een korenmolen, naar een klompenmuseum en naar een openluchtetentje met zelfgebakken pannenkoeken en een barbecue.   

 


Bas Dragt en Monique Haarman getrouwd
14 augustus 2011

Afgelopen vrijdag trouwden Bas Dragt en Monique Haarman en 's avonds gaven ze een feestje bij Erve Braakman in Hoge Hexel.

 


Geerdijk in beeld
4 juli 2011


'Vroomshoop: Aanrijding loopt goed af', meldt
www.kilroy.nl én meldt de familie Odink uit Collendoorn. Wat is daar nou zo bijzonder aan? Het bijzondere is dat het pal voor de deur van de familie Veneman plaatsvond. Zie www.kilroy.nl



Foto van de week 17 juni

17 juni 2011

Sibculo als het middelpunt van de wereld. Bergentheim en Vroomshoop volstrekt onbekend.Opgeduikeld in de Krulsmid, het archief van de Oudheidkundige Vereniging Den Ham-Vroomshoop.De opsteller van deze kaart vond het niet logisch dat het noorden aan de bovenkant zat; en tekende het westen aan de bovenzijde van dit plaatje.De meeste plaatsnamen zijn wel te begrijpen, maar wat is Rha?Antwoorden graag mailen voor een eervolle vermelding op deze website.

Volgens mij staat Rha voor Rhaan, een buurtschap in het noorden van de gemeente Hellendoorn nabij Hancate. Het is wel een lastig kaartje, want bovenaan de kaart kronkelt de Regge, dit is waar te nemen doordat Schoelenborch (thans Schuilenburg) vermeld is. Een burcht met brug over de Regge in vroegere tijden op de handelsroute van Zwolle naar Duitsland. Tegenwoordig liggen zowel Schuilenburg als Rhaan aan westzijde van de Regge. Op het kaartje zouden ze dus dan ook boven de Regge moeten liggen.Dat Rha vermeld staat heeft waarschijnlijk te maken met het feit dat er een Huize Rhaan in vroegere tijden bestaan heeft.
Wat verder opvalt op de kaart is Schoonrebeek (Schoonebeek); deze plaats ligt naar mijn weten ten noorden van de Vecht en zou dus op de kaart onder de Vecht getekend moeten worden. De plek op de kaart waar Schoonebeek nu getekend is mag je Uelsen verwachten, maar een kniesoor die daar op let.
Ook Wierden is twijfelachtig aangegeven op de kaart. Zo lijkt het of Wierden aan de Regge ligt, dat is niet het geval, Nijverdal valt die plaats ten deel. 
Het mooie riviertje dat kronkelt om Sibculo is volgens mij thans volledig gekanaliseerd maar komt waarschijnlijk nog steeds bij Mariënberg in de Vecht en vormt daarbij een redelijk markant punt op de kaart.

Gerrit Geertman
 


Gerrit van 'n Es vieftig!
11 juni 2011

 

 

 

 

 

 

 

 


 

(foto's: José Dragt)


Agenda pakken
27 mei 2011

Ieder familielid wordt sterk geadviseerd alvast 16 december a.s. vrij te houden in de agenda. Er staat ons nog iets te wachten, waarover later nadere mededelingen zullen volgen. Niet vergeten dus: vrijdag 16 december inplannen!


Roel Dragt 10 jaar
27 mei 2011


Roel Dragt bestaat 10 jaar. Verbazingwekkend voor iemand die volgens andere bronnen al tegen de 60 loopt. En hier al samen met echtgenote José van een welverdiende rust lijkt te genieten. Maar dat is slechts schijn. De waarheid is anders. Dit blijkt een kantoortuin te zijn, en de bank is van het personeel. Klik op de foto!

 

 

 

 

 

 

 

 


Beste nationale studentenband
22 mei 2011

Neef Steffan Geertman is met zijn band in Ahoy uitgeroepen tot de beste studentenband van 2011. Dat betekent dat hun single nu wordt opgenomen en uitgegeven door EMI. Vader Gerrit vindt het mooi maar hoopt ook dat er nog wat tijd over blijft voor de studie.

En om welke single gaat het dan? Om deze, met de mysterieuze titel Mooie noten, naakt ontbijtje:
http://www.youtube.com/watch?v=0CoICH2eyWY


Filmpjes
Interessant, leuk, grappig, opvallend

Jennifer en Jim, een Amerikaans koppel kregen steeds hogere facturen voor hun waterverbruik. Ze wisten pertinent goed dat dit niet kon overeenkomen met hun werkelijk verbruik. Hoe ze ook trachtten te besparen, de facturen bleven hoog! Hoewel ze zelf niets abnormaal konden vaststellen lieten ze al hun waterleidingen nakijken van aan de waterteller, de buizen buitenshuis, dan binnenshuis, de ondergrondse buizen, kranen, wc's, was- en afwasmachines, koelkast met ijsklompjes,.... alles tevergeefs. Op een dag was Jim ziek thuis en bleef in zijn bed liggen. Regelmatig hoorde hij water lopen op de benedenverdieping. Eindelijk beslist hij naar beneden te gaan en de oorzaak van het lawaai op te sporen. En zo kwam hij oog in oog te staan met de reden van de overdreven facturen. Blijkbaar was hij getuige van iets dat zich gans de dag voordeed telkens als ze beiden afwezig waren. Omdat hij veronderstelde dat niemand hem zou geloven heeft hij een deel van "het probleem" voor het nageslacht gefilmd:

Waterlekprobleem:    http://www.youtube.com/watch?v=NIVsZRPx_Dw

Boksende wethouder: http://www.youtube.com/watch?v=qhI5fOnW794&feature=player_profilepage  (onze nicht Ria Bakhuis maakt als wethouder bijzonder dingen mee)

Helpdesk:                    http://www.youtube.com/watch?v=KSUuHaUEedM&feature=autoplay&list=FLKNd6VutBZlc&index=12&playnext=9

Lepeltje, lepeltje:        Klik hier

Klassiek in Vroomshoop: http://www.youtube.com/watch?v=VE7K3wHodl0

Leukste dorp van Overijssel?: http://www.youtube.com/watch?v=zkSWaLw4hwc

 


Problemen (opgelost?)
5 maart 2011


De familiesite lag ernstig in de kreukels, in de kronkels. Waarschijnlijk omdat de website groter was geworden dan volgens de providor was toegestaan. Dus moest er worden ingegrepen en dat ging niet zonder slag of stoot. Er zijn dus de nodige en onnodige foto's e.d. gesneuveld. Uiteindelijk is het dit geworden. Er zullen zich ergens op de website vast nog wel wat ongeregeldheden voordoen;
geef ze even door als je ze ziet.

Zo schijnt het te zijn dat met de webbrowser Microsoft Explorer de website goed te lezen is, maar met Google Chrome het een grote ramp is. Is dat de lezer ook opgevallen en weet iemand wellicht wat daaraan te doen is?

Voor het overige hopen we weer even vooruit te kunnen in de vaart der volkeren.

Alle foto's (van deze website maar ook de verwijderde foto's) zijn ook hier te bekijken. Rijp en groen, slecht en goed, groot en klein, in volstrekt willekeurige volgorde.
 


Tante Annie overleden
12 januari 2011

Vannacht is tante Annie overleden op de leeftijd van 87 jaar. We wensen oom Mans, Henneke en Willem en familie veel sterkte toe.

 


 

 

Start | Archief 2005-2007 | Archief 2008-2010 | Archief 2011-2013 | Archief 2014 - 2016