logo
button

   Home
   Inleiding
   Kenmerken
   Evolutie
   Hypothesen
   BelgiŽ
   Nederland
   Foto-archief
   Links
   Gastenboek
   Contact


button

Valid HTML 4.01!

line

Links

Bent u op zoek naar extra informatie ivm graancirkels? En weet u niet goed waar te beginnen? Wel, dan kan u terecht op deze pagina. Hier vind u allerlei links naar andere interessante graancirkel-sites.Circlemakers Wil je graag zelf graancirkels maken? Op deze site van Engelse graancirkelmakers vind je er alles over.
(Engels)
Crop Circle Connector Een informatieve site waar je alles kunt vinden over graancirkels.
LET OP! Voor sommige toepassingen moet je eerst lid worden alvorens je ze kunt bekijken.
(Engels)
Crop Circle Quest Site van een graancirkelbewonderaar die verschillende formaties in Canada heeft bezocht en daar uitleg over geeft.
(Engels)
Crop Circle Radius Een site met foto's en uitleg over (Engelse) graancirkels ontdekt tussen 1997 en 1999.
(Engels)
Crop Circles Corner Een site over Deense graancirkels. Mooie detailsfoto's waarop duidelijk te zien is hoe het graan platgedrukt tegen de grond ligt.
(Engels)
Dutch Crop Circle Archive Een informatieve site waar vooral de Nederlandse graancirkels aan de beurt komen. Je krijgt dan ook een volledig overzicht.
(Engels en Nederlands)
German Association Crop Circle Research Een site over Duitste graancirkels.
(Duits)
Graancirkelfotografie bij Frank Laumen Een site vol foto's van graancirkels van 1997 t/m 2003. Best de moeite waard om eens te bezoeken.
(Engels en Duits)
Leylijnen & Wichelroede - Graancirkels Algemen graancirkelpagina met een hoop degelijke informatie. Zeker een bezoekje waard.
(Nederlands)
Mysterie forum Op dit forum kan je meehelpen om het raadsel van het onstaan van graancirkels te ontrafelen. Of als je gewoon wat meer wil weten over het onstaan, ben je hier ook aan het juiste adres.
(Nederlands)
Skepsis-Grappenmakers in het graan Een artikel uit het Nederlandse blad Skepsis waarin wordt gezegd dat graancirkels door mensen gemaakt worden. Dat het allemaal een grote grap is.
(Nederlands)
Skepsis-Uit je dak in het graan! Weer een artikel uit het Nederlandse blad Skepsis waarin Remko Delfgaauw bekent dat hij verschillende graancirkels gemaakt heeft in Nederland en BelgiŽ. Hij zegt zelfs meegewerkt te hebben aan de graancirkel in Huise om de droom van de vrouw waar te maken.
(Nederlands)
Skepsis-Verborgen wiskunde Nog een artikel uit het Nederlandse blad Skepsis waarin de bekende graancirkelonderzoeker Eltjo Haselhoff uitleg geeft over zijn ontdekking van een graancirkel waarin meetkundige figuren verstopt zitten.
(Nederlands)
line

© 2004 - Wouter De Coninck (design: Elite-Zone)