logo
button

   Home
   Inleiding
   Kenmerken
   Evolutie
   Hypothesen
   BelgiŽ
   Nederland
   Foto-archief
   Links
   Gastenboek
   Contact


button

   Welkom
   Verwachtingen
   Hoe navigeren?


button

Valid HTML 4.01!

line

Aandacht

Hallo,

Zoals de aandachtige surfer waarschijnlijk al gemerkt heeft, is deze site verre van klaar. Hier en daar moeten nog enkele pagina's afgewerkt worden en de links naar de afbeeldingen aangepast. Ik probeer dit zo snel mogelijk in orde te brengen. In elk geval bedankt voor uw bezoek en geduld.

Met vriendelijke groeten,
Wouter De Coninck,
de ontwerper.

^Top


Welkom

Hallo,

Eerst en vooral nogmaals welkom op mijn site die volledig gewijd is aan het mysterie der graancirkels. Een onderwerp dat mij, en samen met mij een heleboel mensen, al geruime tijd boeit. De wereld waarin wij leven zit vol raadsels waarop men nog niet echt een antwoord gevonden heeft en waar ik graag wat meer wil over weten. En deze passie wil ik delen met alle anderen die zich interesseren voor dit onderwerp.
Sommige mensen beweren dat graancirkels gemaakt zijn door mensen. Wel op deze site wil ik u het tegendeel bewijzen. Ik ga natuurlijk niet beweren dat er geen namaak graancirkels zijn, maar er zijn wel enkele sluitende bewijzen die het tegendeel bewijzen. Maar ik kan niet in uw plaats beslissen, dus het is aan u om uit te maken of u in dit fenomeen gelooft of niet.
Geniet van uw verblijf op deze site!

Met vriendelijke groeten,
Wouter De Coninck,
de ontwerper.

^Top


Wat mag je verwachten op deze site

  • Inleiding: Een kleine inleiding over het onstaan van het fenomeen "graancirkels".
  • Kenmerken: Alle echtheidskenmerken van graancirkels op een rijtje gezet.
  • Evolutie: Zoals alle dingen op aarde hebben ook graancirkels een evolutie doorgemaakt. Hier kan u alles lezen over die evolutie van de graancirkels, van de eerste formatie tot op de dag van vandaag.
  • Hypothesen: Over het onstaan van graancirkels bestaan er verschillende hypothesen die u hier kan lezen.
  • BelgiŽ: Er worden ook graancirkels is BelgiŽ aangetroffen. Hier probeer ik een overzicht te geven. Kwestie dat u niet denkt dat het allemaal ver van uw bed gebeurt.
  • Nederland: Ook in Nederland werden en worden er nog steeds graancirkels aangetroffen. Hier probeer ik ook u een zo volledig mogelijk overzicht te geven. Het gebeurt dus niet allemaal in dat "verreť England.
  • Foto-archief: Een verzameling van de mooiste foto's ooi genomen van graancirkels met vermelding van de plaats waar ze gevonden zijn.
  • Links: Bent u geÔnteresseerd geraakt in het onderwerp en wilt u er graag meer over weten? Dat kan. Op deze pagina vindt u goede links naar andere graancirkelsites.
  • Gastenboek: Natuurlijk kan u altijd u mening en/of suggesties achterlaten in het gastenboek.
  • Contact: Zit u nog met een prangende vraag die maar niet opgelost geraakt? Aarzel dan niet om mij te contacteren!

^Top


Hoe navigeren doorheen deze site?

Nog even een praktische medeling over de navigatie op deze site. Bovenaan de linkerkant ziet u steeds de navigatie naar de hoofdpagina's of de grote onderwerpen, de hoofdnaviagtie. Wanneer u op ťťn van deze links klikt, zal u naar een inleidende pagina over het onderwerp geleid worden. Eveneens aan de linkerkant, maar onder de hoofdnavigatie, kan u dan steeds naar meer informatie over het gekozen onderwerp doorklikken. Misschien klinkt deze uitleg moeilijk, maar geen nood, na een tijdje zal het navigeren doorheen deze site vanzelf gaan.

^Top

line

© 2004 - Wouter De Coninck (design: Elite-Zone)