Menu
·
Nieuws
·
Bio
·
Foto's
·
SDesign
·
Vanalles
·
Links
·
Gastenboek
·
Contact
  22/06/2004: Als gevolg van een storing in het beheren van de diskquotas kon m'n account haar opslaglimiet overschrijden. Hierdoor ben ik tijdelijk genoodzaakt een aantal fotoreportages van m'n site te halen. Sorry Bram en sorry carnavalisten!!! Er wordt hiervoor zo snel mogelijk een oplossing gezocht.

Binnenkort mag je ook nog een verslagje verwachten van Sabboïka's mountainbiketocht en jogging waar ik aan deelgenomen heb. Maar eerst krijgt de thesispresentatie nog voorrang.

  08/06/2004: Vandaag is het m'n lieveke, Marjan, haar verjaardag!!! Een heel dikke proficiatkus, m'n lieveke!!! Hoe oud ze wordt, zal je zelf moeten vragen... In een mailtje ofzo via marjanmerens@hotmail.comEen hele dikke kus voor m'n lieveke!!!


  27/05/2004: Deze keer kan ik een sportief en lekker evenement aankondigen. De Buizingse chiro's organiseren hun 2e jogging & vlaaienkermis. Nieuw dit jaar is de mountainbiketocht. Dus allen daarheen!!! Meer info vind je binnenkort ook in de Sabboika-rubriek op http://www.sabboika.be. Wie nu al wat meer details wil, klikt gewoon eventjes op de affiche.


  15/05/2004: Vandaag heb ik 2x heugelijk nieuws:
Dit jaar staat in het teken van de baby's en de huwelijken, zij het niet van mij!

M'n lieveke, Marjan, wordt meter van het eerste kindje van haar zus Els en haar man Erik!!! Een heel dikke proficiat aan de kersverse meter!!!

Gisteren, 14/05/2004, mocht ik ook meevieren op het prachtige huwelijk van m'n neef Kris en z'n kersverse bruid Sophie!!! Een heel dikke proficiat aan het spetterende bruidspaar!!!!
Foto's van het huwelijk vind je natuurlijk in de foto-rubriek of hier.

  13/05/2004: Vandaag was het officiële voorstelling van de website van Marjan haar zus. Vanaf nu heeft Liesbet ook haar eigen webstek. Je vindt haar tussen m'n links of via:

http://users.pandora.be/liesbetmerens en http://www.liesbetmerens.tk

  27/04/2004: 1 mega evenement is al voorbij, maar er is 19 mei nog altijd het fantastische Aspi-film-café :


  25/04/2004: Een kleine rechtzetting van het nieuwtje van gisteren en de beloofde uitslagen van de Hyacintenjogging: In de officiële uitslag moet Herman 2 plaatsen toegeven. Hij werd dus 9e op de 8km in een tijd van 28min08sec. Dit is niettegenstaande een prachtprestatie!
Bram eindigde binnen de top 30 met een 28e plaats in 31min22sec, terwijl Brent met een achterstand van 10sec. er net buiten viel: 32e in 31min32sec.
Op de 14km bereikte Sven de finish binnen het uur: 71e in 59min26sec. Patrick werd 111e in 1h02min58sec en Rita 262e in 1h22min39sec.
Op de 21km werd Bruno "Kezze" Kestermont zoals gezegd 4e in 1h18min58sec.
De volledige uitslagen kan je nalezen op:

7km
14km
21km

  24/04/2004: De hyacinten staan in volle bloei in het Hallerbos (Ik ben domweg vergeten er een foto van te nemen. Je zal dus zelf moeten gaan kijken en ruiken naar dit paars tapijt). Deze periode is echter ook het sein voor OEH om vandaag z’n jaarlijkse hyacintenjogging te organiseren.
Ik ging kijken en supporteren samen met Ellen en Tom, Iris… (helaas hier ook geen beelden van, sorry!) voor een paar die in actie kwamen: Hurricane Herre en het Beresterke B&B-duo (Bram & Brent) op de 8km, Snelle bruidegom Sven (toch niet vluchtend, hoop ik? ;-)), Parkoersvreter Patte en Rita Raket op de 14km en Lichtvoet Kezze op de 21km.

Er werden een paar puike prestaties geleverd: Herman werd knap 7e op de 8km en Kezze deed zelfs nog iets beter met een 4e plaats op de 21km in 1h19. Meer nieuws over tijden, plaatsen… volgt later en meer dan waarschijnlijk ook op http://www.herre.tk en http://www.oeh.be . Proficiat aan iedereen!!!

De foto’s die ik dan wel nog nam, vind je in de foto-rubriek. M’n excuses voor de mindere kwaliteit.

  21/04/2004: Met een paar krachtige gilletjes begroette Lynn gistermorgen, 20/04/2004, voor het eerst haar mama Vera en papa Bart. Deze flinke meid is de eerste spruit van m'n nicht en haar man.
Een heel dikke proficiat aan de trotste ouders en fiere meter & peter!!!
De eerste foto's vind je natuurlijk in de foto-rubriek en op haar eerste webstekje.


  19/04/2004: Zaterdag 17/04/2004 keken Lies en Sven elkaar in het Oud Stadhuis van Halle diep in de ogen en zeiden voor altijd JA! Ik mocht op het spetterend feest aanwezig zijn! Nogmaals proficiat aan het kersverse echtpaar!
Een foto-impressie vind je natuurlijk opnieuw in de foto-rubriek of hier.

  14/04/2004: Gisteren openden Sandra & Bram hun ingebetonneerd trouwcadeau. Een foto-impressie vind je in de foto-rubriek of hier.Een hele dikke kus voor m'n lieveke!!!


  25/03/2004: Foto's Carnaval Halle 2004: nu online!!! De foto-rubriek werd trouwens ook volledig vernieuwd!!! Er zijn ook een paar nieuwe links te vinden op de site.

  24/03/2004: Ook het volgende seizoen zal ik met de blauwgele outfit van K.H.O.Huizingen over de groene velden rennen achter wat men een voetbal noemt. De traditie die bij de preminiemen begon, wordt dus gewoon verdergezet.

  12/03/2004: Nieuwe update!!! - De site is nu ook bereikbaar via:

http://www.djack.tk en http://www.stefdeville.tk

De problemen zijn opgelost dankzij de faq van Nedstat en Walter die me nog eens de faq aandachtig deed bijkijken. De eerste keer had ik er namelijk overgekeken...

Ik herhaal: Enjoy!!!


  11/03/2004: Nieuwe updates!!! - Vanaf nu zou de site ook bereikbaar moeten zijn via:

http://www.djack.tk en http://www.stefdeville.tk

Voorlopig verschijnt bij het openen de site via deze links een foutmelding:
de nedstatbasic-link wordt niet weergegeven en dus komt de hit bij het bezoekersaantal toegevoegd. Ik probeer hiervoor zo snel mogelijk een oplossing te vinden. Wie zelf al de oplossing heeft, kan me altijd contacteren via mail (zie "contact") of via het gastenboek.

Voor de rest: Enjoy!!!


  08/03/2004: Eerste poging tot vernieuwing! - Met dank aan Herre!