Home
Help, de brievenbus verhongert!
Penvrienden zoeken en vinden
Een brief schrijven
Briefpapier en enveloppen maken
Briefpapier downloaden
Enveloppen downloaden
Snailmail Spelletjes
Forum
Gastenboek

Penvrienden zoeken en vinden

Penvrienden vind je, ironisch genoeg, het makkelijkst via internet. De zoekwoorden penpal(s) en penvriend(en) zorgen bij Google voor een hele lijst met websites waar mensen van over de hele wereld met elkaar in contact kunnen komen.

Geen zin om alle profielen door te nemen? Dan wordt jij zeker liever zelf gevonden! Je kunt zelf een profiel aanmaken waarin je zoveel over jezelf kwijt kan als je maar wilt. Plaats echter uit veiligheidsoverwegingen NOOIT je woonadres in je profiel. Laat de mensen zichzelf voorstellen in een e-mail en dan kun je zelf beslissen of je deze persoon betrouwbaar vindt om je adres aan toe te vertrouwen.

Wanneer je een oproepje plaatst op een internationale website, kun je er donder op zeggen dat je verschillende aanzoeken krijgt van buitenlandse mannen en vrouwen. Helaas zijn er nog steeds mensen op de wereld die hopen op een beter leven in een rijker land. Geef deze mensen niet je adres, want de kans is aanwezig dat er misbruik van wordt gemaakt. Tenzij je op zoek bent naar een dergelijke relatie, kun je dit soort reacties beter negeren.

Binnenkort zal het ook mogelijk zijn om via Snailmail in contact te komen met andere penners. Meer informatie volgt snel!