Welkom op mijn site!

In het kort over mij.

Mijn naam is Mohamed Achahbar, 25 jaar oud, 1e jaar student aan de Hogeschool Inholland te Alkmaar waar ik de opleiding Business IT & Management volg. In het kader van mijn opleiding hebben wij dit blok een portfolio website moeten bouwen in HTML. Middel deze website hoop ik jullie een beter beeld te kunnen geven over wie ik ben, wat mijn hobby's zijn, mijn werkgeschiedenis en achtergrond informatie over mijn komaf.

Schoolopdracht Webdesign.

De doelstelling van dit project is om eerstejaars studenten van de opleiding Business IT & Management kennis te laten maken met webdesign. Zoals ik zojuist heb benoemd staat het bouwen van een persoonlijke website deze periode centraal. Dit is dus tevens de projectopdracht. Wij hebben ervoor gekozen om het project My Space te noemen.

Het is de bedoeling dat er in de periode een 02.09.2013 – 28.10.2013 een website ontworpen en gebouwd wordt die als portfolio gebruikt kan worden. De portfolio website is online te bekijken en voldoet aan de voorwaarden die door de opdrachtgever gesteld zijn. Dit is het resultaat en wij hopen dat de opdrachtgever hier tevreden mee is.