hobby's

Ik ben de type persoon die dol op sportieve hobby’s,omdat ik voor mijn lichamelijke gezondheid zorg. Hier in deze pagina laat ik zien welke hobby’s die belangrijk voor mij is. Sport speelt in mijn leven een belangrijk rol,maar jammer dat ik niet lid van een club met allee mijn favoriete hobby’s zoals Voetballen en Zwemen, maar voor Fitnesse ben ik lid bij een club in Amsterdam. ik heb hier voor elke hobby een stuk tekst geschreven,waarom ben ik van deze hobby gekozen en er mee bezig.


Mijn Hobbys

  1. Voetbal
  2. Zwemmen
  3. Fitness

Voetbal

voetbal-image

Voetballen is een van mijn favoriete hobby’s, het begon toen ik klein was en ik was geïnspereerd door mijn oom en mijn neef.
Ik speel regelmatig voetbal op school,straat en in clubs. Toen ik 13 jaar was ben ik in beroemde club in Egypte getraind, maar toen ik naar Nederland gekomen,stopte ik mijn met mijn voetbal carrière.
Mijn favoriete club is Manchester United,ik volg deze club toen ik 12 jaar was. In Nederland speel ik in het weekend af en toe voetballen met mijn Neffen en derden op straat. Kortom voetballen is mijn nummer 1 favoriete sport.

Zwemmen

zwemmen-image

Zwemmen vind ik persoonlijk een leuk en interessante sport,het is goed voor je lichaam en vooral voor je hart. Af en toe ga ik naar zwembaden om gezellig te gaan zwemmen met vrienden en familie of soms alleen. Ik ga meestal een of twee dagen in het weekend te zwemmen bij verschillende zwembadplekken in Amsterdam.
In de zomer houd ik om naar open zwembad te gaan zwemmen of bij attractie bad. In de vakantie ga ik meestal naar warme landen zoals Egypte of Kuwait om lekker te genieten van de zon en ook lekker in de zee te zwemmen.

Fitness

fitness-image

Fitness speelt een grot rol in mijn leven,want ik vind het belangrijk om voor mijn lichamelijke gezondheid te zorgen.
Door fitness raak ik vaak mijn stress kwijt en ik wordt er ook ontspannen van. Ik ga meestal drie of vier dagen per week naar de fitness club om een beetje af te koelen.
Door fitness voorkom ik dat mijn gewicht aan te komen. Ook fitness is gezond voor mijn hart en ik raak altijd mijn negatieve gevoelen af.