Mijn School

school-logo

Op dit moment ben ik een student aan de MBO school Regiocollege Zaandam,ik volg een opleiding ICT-medewerker beheer en ik zit nu in het eerste basisjaar.
Op school kreeg ik een opdracht van het vak HTML om een Website te bouwen met HTML en CSS. Dit opdracht levert 50% van mijn eind cijfer bij het vak. Bij het eerste basisjaar van de opleiding mag ik na 20 weken doorstromen naar een andere richting van de verschillende richtingen bij de ICT opleidingen en ik doe mijn best om naar mijn favoriete richting Applicatie Ontwikkelaar te mogen plaatsen.


school

Over Mij


persoonlijk-foto

Ik ben Mohamed Kasem 27 jaar, ik kom uit Egypte maar ik ben in Amsterdam geboren. Toen ik 6 maanden was ben ik terug naar mijn afkomst land en ik heb daar gebleven tot ik 17 jaar was daarna ben ik terug naar Nederland om met mijn studie loopbaan verder te gaan. Ik heb voor de richting ICT gekozen, omdat ik dit richting leuk vind en hier zit mijn passie. Eerst begon ik met de opleiding ICT-medewerker op de MBO school ROCvA en ik heb mijn diploma behaald, het was echt leuk en makkelijke, daarna beslist ik om verder te gaan en mijn niveau te verhogen, omdat hier mijn carrière zit.


persoonlijk-foto2

Ik ben de type persoon die veel actief is en die van gezellige atmosfeer houd met vrienden, familie en gezellig schap mensen. Van uitgaan ben ik zeker dol op met vrienden of familie zoals buiten even vandalen of naar cafés, restaurants, bioscoop of evenementen te gaan. En wat ik veel van houd is auto's en motors maar ik ben vooral dol op auto's. Ik kijk dagelijks naar auto's websites en programmas op tv, om te kijken welke nieuwe auto's der zijn.