Werkstukken/Spreekbeurten

Spreekbeurten en Werkstukken

Wil je een goed cijfer voor een spreekbeurt of werkstuk ?
dan ga ik hier wat tips schrijven voor een goed cijfer (ik ga natuurlijk niet een heel werkstuk zitten te maken dat jullie alleen hoeven te klikken op kopieren en dan plakken en klaar).

Hier volgen enkele tips voor een spreekbeurt:
-een spreekbeurt over katten komt heel vaak voor dus voor veel mensen is het saai.
Doe daarom dit allemaal op je spreekbeurt:
1.Doe een leuk muziekje op de achtergrond (probeer te zorgen dat het een muziekje is dat er wel mee te maken heeft ,niet dat als je verteld hoe een kat uit een boom valt dat je hele erge rock muziek op de achtergrond hoort.
2.Doe bij je spreekbeurt een leuk ,interessant of grappig filmpje bij. Als je geen filmpje kan of mag afspelen neem dan plaatjes mee.
3.Praat niet de hele tijd eentonig ,want dan wordt het niet leuk meer om naar je spreekbeurt te luisteren.
4.Kijk de klas in.
5.Neem bijvoorbeeld je kat mee of anders je kat zijn/haar speeltje of kattenkam of zo iets dergelijks ,ik kan je dit niet garanderen maar als je iets meeneemt krijg je waarschijnlijk een hoger cijfer.
-Om voor te berijden kan je , je spreekbeurt eerst houden voor je familie. denk er wel aan je familie geeft meestal express om jou blij te maken extra hoge cijfers dus pas daar mee op.
-Vertel dingen over de geschiedenis over de kat waarom vroeger in Egypte katten vereerd werden. Je kan ook bij Informatie op deze site dingen uit halen voor je spreekbeurt.

Hier volgen enkele tips voor een werkstuk:
1.Als je dingen schrijft in je werkstuk waarom katten vereerd werden in Egypte ga dan verder in op dat onderwerp ,niet maar 1 zin schrijven en klaar.
2.Doe er plaatjes bij over je eigen kat of anders katten plaatjes op zoeken. Zorg niet dat het 1 hele lap tekst wordt ,doe per bladzijde 1 plaatje wat met dat onderwerp te maken heeft.
3.Zorg dat je werkstuk er goed en verzorgt uit ziet.
-Je kan altijd nog bij Informatie op deze site Informatie halen.Niet genoeg informatie of tips ?
Dan kan je altijd nog intikken op GOOGLE: spreekbeurten/werkstukken over katten

Printerversie