zalendivers

Zaalaanbod

Het St. Joseph beschikt over zes verschillende zalen. De zalen zijn vernoemd naar de twee plaatsen binnen de gemeente Montfoort en de vier buurtschappen die Montfoort rijk is. De grootste zaal is de Montfoort/Linschoten zaal. Deze zaal is op te splitsen in twee zalen of te gebruiken als één grote zaal.

Montfoort/Linschoten zaal

In deze zaal kunnen 300/350 personen zitten en tot wel 950 personen staan. Doormiddel van een schuifwand kan de zaal op vier verschillende plaatsen vergoot of verkleind worden. Er is een geluidsinstallatie aanwezig, ook verschillende aansluitingen voor laptop of beamer. 25 podiumdelen a 2 m2 heeft u tot uw beschikking. Een vaste bar en ebnkele mobiele bars dragen bij aan een snelle bediening.

Montfoort zaal

100 m2, geschikt tot 100 personen

Linschoten zaal

200 m2, geschikt tot 200 personen

Blokland zaal

50 m2, geschikt als cursuslokaal tot 20 personen

Willeskop zaal

75 m2, geschikt als curus- of vergaderlokaal tot 30 personen. Deze zaal is ook geschikt als feestlokatie tot 50 personen

Mastwijk zaal

25 m2, bevindt zich op de bovenverdieping. Geschikt als kleine vergaderruimte tot 15 personen.

Heeswijk zaal

100 m2, bevindt zich op de bovenverdieping. Geschikt als curus- of vergaderruimte tot 60 personen. Geschikt als feestlokatie tot 80 personen. Een vaste bar en een geluidsinstallatie aanwezig.