linschotenzaal

Activiteiten

Wekelijkse activiteiten

Disco-/Bandavond

Bij het St. Joseph kun je terecht voor disco-/ bandavonden. In overleg kun je zelf bepalen hoe de disco-/ bandavond er uit zal komen te zien en welke muziek gedraaid moet worden. D2-Events en The Firm zijn groepen jongeren die al verschillende keren met succes, avonden georganiseerd hebben. Wij dagen jullie uit om met bruisende ideeën te komen. Voor meer info zie www.d2-events.nl

Toneel/Concert

Er vinden jaarlijks diverse toneeluitvoeringen en concerten plaats in het St. Joseph. Hierbij hebben wij podiumelementen, welke verstelbaar in hoogte zijn. Totaal kunnen wij een podium van 50m2 bieden. Daarnaast stellen wij stoelen op in overleg tot een maximum van 320 zitplaatsen en kunnen wij de crewcatering verzorgen. Maak geheel vrijblijvend een afspraak om de verschillende mogelijkheden te bespreken.

Condoleance

Na een overlijden, kunnen wij voor u de condoleance verzorgen. Na de kerkdienst worden bezoekers ontvangen in het St. Joseph met koffie. De familie wordt ontvangen in een andere zaal, waar men eerst met elkaar koffie gebruikt alvorens men de condoleance afneemt.

De kosten bedragen € 4,00 per persoon. (Deze prijs is inclusief zaalhuur, koffie/thee met roomboterkoekje of cake.)

Koffietafel

Na begrafenis of crematie kan gebruik gemaakt worden van een koffietafel. Wilt u de koffietafel uitbreiden met een kom soep of anders kan dit altijd. In overleg is alles mogelijk.

De kosten bedragen € 12,50 per persoon. (Deze prijs is inclusief zaalhuur, koffie / thee en drie luxe broodjes.)

Carnaval

Carnaval 2011 was weer een zeer geslaagd feest. Met alle gezellige bezoekers die volledig uit hun dak gingen, willen wij jullie bedanken voor de mooie dagen die wij aan jullie hebben beleefd. Tot volgend jaar!

Carnaval 2012

Alvast voor de lange termijn denkers, carnaval valt in het weekend van 19 februari 2012!