De Davonta website van Nick van Unen

Davonta

Welkom op de Davonta website.

Het boek davonta in het kort en samengevat.

Davonta

Davonta is een boek dat gaat over een gebeurtenis die plaats vind ergens in een middeleeuws tijdperk. Het boek speelt zich af op meerdere plaatsen en bevat meerdere personages die vanuit een bepaalde hoek worden bekeken. Elk personage heeft zijn eigen verhaal, naasten en eigen visie op de wereld waarin hij of zij leeft. In dit verhaal komen een hoop gebeurtenissen voor waardoor het gehele verhaal iedere keer een draait krijgt die effect heeft op alle personages.

De ontwikkeling

Het boek is nog vol op in ontwikkeling en de datum dat het gereed zal zijn is tot op heden nog onbekend. Op deze website kun je bepaalde informatie vinden over het boek. Er is al een grote verhaallijn opgezet en tevens zijn er al een aantal details bekend. Ook kun je op deze website iets lezen over de schrijver en hoe hij op het idee is gekomen om dit boek te schrijven.

Samengevat

Davonta is een stad die afgezonderd ligt van de rest van de samenleving, maar niet zonder reden. De stad is lang geleden op gezet en is nu nog steeds bevolkt en actief. Er heerst in deze stad een bepaald socialisme, men leeft voor elkaar en ondersteund elkaar. Er is iemand die het brood levert en er is iemand die de huizen voor de bewoners bouwt. In de stad wonen personen die een belangrijke rol spelen in het verhaal. Buiten de stad vinden er ook nog activiteiten plaats die uiteindelijk invloed krijgen op de stad Davonta. Om meer te ontdekken kijkt u door deze website heen.

viking.jpg