Portal Team eMazing

Team eMazing

Welkom op de Portal van projectteam 35, 'Team eMazing'. Dit is het venster waarin je kunt navigeren door al onze producten, lopende projecten en behaalde resultaten. Tevens bevindt zich op deze portal de link naar de website van ons meest recente product, 'Outfit4You'.

Eerst even voorstellen. Wij (Joep van der Ben, Django Drost, Vidjai Kalloe, Maarten Lapére, Raymond Wiering en Jelle Wolkers) zijn een zestal studenten Informatica aan de Hogeschool van Amsterdam, klas ICT103. We zitten allemaal in het eerste jaar en dit is ons eerste gezamenlijke project, maar het is liefde op het eerste gezicht. Als een geöliede machine denderen we door de practica voor het project en behalen we goede resultaten.

YourFit

Deze portal en haar inhoud zijn vooral het resultaat van een project waar wij met zijn allen aan deelnemen: 'YourFit'. Het is als het ware de introductie in de ICT, die het Instituut voor Informatica zo voor ons heeft opgesteld. Aan de hand van praktijkgerichte voorbeelden en soms vrij lastige practica is het aan ons om onze 'fit' te vinden binnen de vele kanten die de ICT heeft. Met als klap op de vuurpijl: 'Outfit4You', hét ICT-project waarbij elke zes richtingen (Game Development, Human Centered Design, Information Technology Management, Software Engineering, System and Networks Engineering en Technical Computing) in beeld komen.