Biografie

me

Ik ben geboren en getogen in Alkmaar. Daar woon ik al 22 jaar. Mijn ouders zijn van Chinese afkomst, maar ik ben grotendeels opgegroeid bij een Nederlands gezin. Toch heb ik mijn ouders regelmatig kunnen zien, omdat ze ook in Nederland wonen.

Na de basisschool doorlopen te hebben, ben ik naar de middelbare school gegaan waar ik havo heb gedaan. Dat ging vrij vlekkeloos, maar toen moest de keuze gemaakt worden wat ik wilde gaan doen later. Of althans in welk vakgebied ik me wilde begeven. Ik heb toen eerst een jaar Management, Economie en Recht gestudeerd, maar dat was het toch niet helemaal. Vervolgens ben ik een jaar Human Technology gaan doen, maar dat was te technisch voor me en achteraf paste het ook niet echt bij me.

meandfamily

Daarna heb ik na jaar ¨pauze¨ besloten om een stapje terug te doen. Ik heb toen de opleiding Marketing en Communicatie verkort gedaan op MBO niveau 4. Voor het eerst vond ik de inhoud van de studie wel leuk. Na die opleiding wilde ik daarom ook Commerciële Economie gaan doen, maar in de zomervakantie heb ik me toch bedacht. Uiteindelijk is mijn keuze gevallen op mijn huidige Informatica studie. En tot dusver, bevalt het goed!

meandshepardfairey

Hierboven is een foto te zien van mij en Shepard Fairey. Hij is onder andere verantwoordelijk voor het welbekende design van het hoofd van Obama tijdens zijn campagnes. Toen ik hem per toeval tegenkwam, kon ik de kans niet laten lopen om meteen maar even een foto te maken! Verder is hieronder een panoramafoto te zien van de Bierkade. Dat is tegenover waar ik al 22 jaar woon en ik geniet nog steeds van het uitzicht. Klik op de foto voor een grotere afbeelding.

panorama_klein

Contact | LLC™