Welkom!

Welkom op mijn persoonlijke website! Op deze website staat informatie over mijzelf en een portfolio waarin werk van mij staat dat ik op mijn opleiding Business IT en Management gemaakt heb. Ook is er een pagina waarmee je met mij in contact kan komen als u vragen heeft over mij en de opleiding

Deze website is één van de opdrachten die ik voor mijn opleiding gemaakt heb om zo de talen HTML en CSS te leren kennen. In de eerste periode van mijn opleiding staat het maken van websites centraal. Naast HTML en CSS leer je ook Photoshop waarmee je bijvoorbeeld banners kunt maken voor je website en ook is er een project waarmee je met Wordpress een website maakt voor een opdrachtgever waarbij ook HTML en CSS kennis van pas komen.

De Opleiding

Als afgestudeerde van de opleiding Business IT & Management help je bedrijven bij het gebruik en het verbeteren van de informatiesystemen (zoals de cijferadministratie en het roostersysteem op je school).

Binnen het bedrijf treed je op als adviseur of als leidinggevende. Je zorgt voor een goede en actuele informatievoorziening, die nodig is om het bedrijf efficiënt en effectief te laten draaien. Je bedenkt creatieve oplossingen, maar je staat tegelijkertijd midden in de praktijk. Je werk is dienstverlenend en ondersteunend, maar ook coördinerend en aansturend.

Bij de vierjarige opleiding Business IT & Management ligt de nadruk op analyse, ontwikkeling en invoering van ICT in bedrijfsprocessen. Vaak moet je daar de bedrijfsprocessen voor aanpassen.