De reiziger die graag alles vooraf regelt en zeker wilt zijn over de kosten, boekt via '123Taxi.nl'. Hoe gaat dat in zijn werk?

1. De reiziger meldt zich eenmalig aan en krijgt van 123Taxi direct een klantnummer en inlogcode.

2. Vanaf dat moment heeft de reiziger toegang tot de invulschermen van 123Taxi. Het boeken van een taxi gaat simpel: Start- en eindadres, datum en tijdstip van vertrek worden ingevoerd en eventuele bijzonderheden m.b.t. bagage of rolstoelvervoer worden aangeklikt.

3. Meteen verschijnt er een opsomming van de deelnemende taxibedrijven die actief zijn in de regio’s van het start- en het eindadres. Achter hun namen staan iconen die kwaliteit, keurmerken, e.d. aangeven, en de prijs van de beoogde rit.

4. De reiziger kan de lijst sorteren op verschillende criteria en klikt zo nodig door naar de informatiepagina’s over de taxibedrijven. Taxibedrijven beheren deze pagina zelf, dus bijzonderheden en actuele aanbiedingen kunnen hier uitstekend worden gecommuniceerd.

5. Als de keuze voor het taxibedrijf is gemaakt, klikt de klant op OK. Daarbij verschijnt een keuzemenu met betaalopties: direct elektronisch bankieren of na de rit in de taxi afrekenen.

6. Meteen wordt de aanvraag naar het door de klant opgegeven adres bevestigd. Het taxibedrijf ontvangt gelijktijdig de aanvraag voor de rit, met een ingebouwde snelle manier om naar de klant te bevestigen dat de rit is ingepland.

7. De klant ontvangt per e-mail de bevestiging van het taxibedrijf dat de rit voor het vastgestelde bedrag is ingepland en hoeft alleen nog maar te wachten tot de taxi komt voorrijden.

Home boeken informatie contact
links