Wat kost een taxi van ... naar ... ?

Het antwoord op deze vraag vindt u nu juist op 123Taxi.nl. Typ uw startadres en bestemming in de invulvakken links in uw scherm. Vervolgens wordt u gevraagd om datum, tijdstip en aantal personen in te geven. Hierop ziet u aangesloten taxibedrijven uit uw regio, gesorteerd op de prijs van de door u ingegeven taxirit. Door te klikken op ’boeken’ kunt u de taxi ook bestellen voor de genoemde vaste ritprijs.

Hoelang duurt het voordat ik een bevestiging krijg van mijn boeking?

Dit kan variëren van 30 seconden tot 15 minuten. Uw aanvraag wordt handmatig geaccodeerd door de betreffende taxicentrale, en daardoor kan er enige tijd tussen de aanvraag en de bevestiging zitten.

Moet ik de taxirit direct online betalen?

Om te voorkomen dat er taxi’s zinloos kris kras door heel Nederland heen rijden, vragen we u uw eerste bestelling via TaxiPlaza online te voldoen. Bij uw volgende bestelling kunt u ook de optie ’contant afrekenen in de taxi’ aanvinken.

Kan ik mijn boeking annuleren of wijzigen?

Ja dat kan. U kunt de boeking annuleren of wijzigen tot uiterlijk 30 minuten voor vertrek. Anders wordt u aansprakelijk gesteld voor de gemaakte kosten.

Ik wil dezelfde taxi ook weer voor de terugrit boeken, kan dat?

Ja dat kan. U kunt een nieuwe taxirit met het gewenste tijdstip van terugkomst boeken.

Hoe kan ik een taxi vanaf Schiphol boeken?

Voor uw taxi naar Schiphol klikt u op de button ’Schiphol route’. U vindt zo de aanbiedingsprijzen van de bij ons aangesloten taxibedrijven uit uw regio. De terugreis kunt u met de chauffeur afspreken. Tegen het metertarief kunt u uiteraard een taxi boeken bij taxibedrijven uit de buurt van Schiphol. Als startadres dient u hiervoor: Schiphol Boulevard 1118 Luchthaven Schiphol in te geven in onze routeplanner.

Home boeken informatie contact
links