Herfst

Foto paddestoelenWebmaster

Herfstrecept

Gevulde Champignons

Voor 6 personen

Verwarm de oven voor op 180 graden (gas stand 4).
Bekleed een bakplaat met aluminiumfolie en smeer de folie in met olie.
Verwijder de stelen van de champignons en snijd deze fijn.
Snijd het vat van de bacon en snijd de plakjes in dunne reepjes.
Verhit de olie en bak de ui en bacon in 5 minuten op middelhoog vuur goudbruin. Voeg de stukjes fijn gesneden champignonstelen en de knoflook toe en bak ze al roerend in 3 minuten zacht.
Schep het mengsel in een kom en laat het afkoelen.
Verwijder de broodkorstjes, scheur het brood in stukjes en doe het in de keukenmachine. Vermaal het tot kruimels en doe deze met de tijm en parmezaanse kaas in de kom.
Roer het geheel goed door.
Leg de champignons op de bakplaat en vul ze met het brood - baconmengsel.
Bak ze 20 minuten tot de kruimels goudbruin en de champignons zacht zijn.
Serveer de champignons warm.