Your site!

Mijn naam is Andy Groeneveld en ik ben op 4 februari 1979 geboren te 's Gravenhage.

Ik ben begonnen met gitaar spelen in mijn dertiende levensjaar op de Stedelijke Muziekschool te Zoetermeer. Hier heb ik les gehad van Jack Paauwe. Deze leraar heeft mij in zeer korte tijd veel bijgebracht en goed weten te motiveren.

In 1995 ben ik de opleiding Havo voor Muziek en Dans gestart. Dit is de vooropleiding van het conservatorium. Hier heb ik les gehad van Eric Ball.

Na de Havo voor Muziek en Dans ben ik gaan studeren aan het conservatorium van Utrecht. Hier heb ik les gehad van Eef Albers, van deze leraar heb ik het meest opgestoken.

Verder heb ik vele projecten en optredens gedaan. Naast mijn eigen muziekschool, Studio Stay Tuned, geef ik ook gitaarles bij de muziekschool van Cesar Zuiderwijk (de drummer van de Golden Earring).

Naast de gitaar ben ik ook heel erg ge´nspireerd door drummers, pianisten, bassisten en saxofonisten. Mijn grootste invloeden zijn onder andere: Frank Gambale, Chick Corea en Vital Information.

Door mijn zoektocht en nieuwsgierigheid in de rijke cultuur van muziek heb ik me ontwikkeld en gespecialiseerd tot fusiongitarist
copyright by Buddy Groeneveld