Your site!

My Gear laat je zien waarmee ik speel. Ik speel vanaf mijn 13e al op het merk Ibanez. Hier ben ik op een enkele gitaar na nooit van afgeweken.

De voornaamste drie gitaren waar ik nu mee speel zijn de FGM's. Dit waren ooit de signature modellen van Frank Gambale. De eerste gitaar is een FGM100ps. De tweede is een FGM100dy. De derde en laatste is een FGM200bk. De laatste is zeer zeldzaam. Ik mag in mijn handen knijpen dat ik deze in mijn bezit heb.

FGM

Naast deze gitaren gebruik ik op dit moment een Yamaha Pacifica-1511ms. De Yamaha is een signature model van Mike Stern. Voor het acoustische werk gebruik ik een Ibanez AE410bk.

Voor mijn Jazz-giggs en mijn Fusion trio gebruik een Ibanez AF105F NT. Ik ben erg tevreden mee en zeker voor die prijs kon ik deze mooie Ibanez niet laten staan. Naast deze gitaren gebruik ik op dit moment een Yamaha Pacifica-1511ms. De Yamaha is een signature model van Mike Stern.

 

De versterking waar ik over speel zijn een Mesa Boogie DC5 Combo en een Mesa Boogie Fifty/Fifty Eindtrap met als voorversterker een Roland GP100.

Mijn effecten bestaan uit een Boss DS1, een Boss DD3, een Boss CH1, een Boss FV60, een Jim Dunlop Crybaby en een Ibanez TS9DX. Als multieffect gebruik ik de Roland GP100 met een Roland FC200 als floorboard.

Qua snaren gebruik ik sinds jaar en dag D'Addario EXL110.

copyright by Buddy Groeneveld