Wat is Kefir? Waarom Kefir? Zelf Kefir maken? Kefir info Kefir kopen
 

De voordelen van Kefir :

Voordelen van het drinken van melkkefir

Omdat melkkefir zo uitgebalanceerd en voedzaam is, draagt het bij aan een gezond immuunsysteem. Om die reden wordt het gegeten door patienten die lijden aan aids, het chronisch vermoeidheidssyndroom, herpes en kanker. Het kalmerende effect op het zenuwgestel heeft al velen die lijden aan slapeloosheid, depressies en AHDH verlichting gegeven. Regelmatig gebruik van kefir kan helpen bij de verlichting van alle darmproblemen; het kan de beweegbaarheid van de darmen bevorderen, winderigheid verminderen en zorgen voor een gezonder spijsverteringssysteem. Daarnaast helpt het reinigende effect dat kefir op het gehele lichaam heeft bij het verkrijgen van een beter uitgebalanceerd innerlijk ecosysteem, een optimale gezondheid en het bereiken van een hogere leeftijd. Melkkefir kan ook helpen de sterke hang naar ongezond voedsel te elimineren doordat het lichaam beter gevoed en meer in balans is. De uitstekende voedingswaarde van kefir biedt aan iedereen, in welke lichamelijke conditie dan ook (zwangere en zogende vrouwen,ouderen en kinderen), genezing en de handhaving van een goede gezondheid.

Een van de voordelen van een hogere zuurtegraad in de darm is dat voorkomen wordt dat parasieten en andere onvriendelijke organismen kunnen overleven. Nieuw onderzoek toont ook aan dat maagzweren (vaak veroorzaakt door de bacterie Helicobacter pylori) kunnen voorkomen worden met kefir.

Andere voordelen van kefir zijn het hoge gehalte aan essentiële aminozuren en vitamine B1 en B12, een tekort aan biotine kan spierpijn, droge huid en depressie veroorzaken, vitamine b12 wordt in het lichaam afgebroken door de anticonceptiepil, antibiotica en stress vitamine B1 (thiamine) heeft een gunstige werking op het zenuwstelsel en het mentale evenwicht, is ook essentieel voor het stabiliseren van de eetlust, bevordert het verteren van zetmeel, suiker en alcohol. Kefir maakt de huid zacht en soepel. Zelfs uitwendig (aangebracht als masker) kan kefir weldoend werken voor zowel een vette als een droge huid. Na een antibioticakuur is het goed om veel kefir te gebruiken om zo het bacterieel evenwicht in de darmen terug te herstellen.

Voordelen van het drinken van waterkefir

Het drinken van waterkefir kan u helpen om een optimale gezondheid te bereiken, het versterkt je immuunsysteem en zal helpen om aandoeningen van allerlei aard te voorkomen. Belangrijker nog, het herstelt een goede spijsvertering en is de sleutel tot een goede gezondheid en levensduur. Waterkefir is iets wat u en uw gezin dagelijks onbeperkt kan drinken.

 
 
kefir online
kefir online bestellen koop melkkefir kefir online te koop kefirkorrels online bestellen kefirkorrels online kopen koop kefirkorrels en bereid zelf kefir
kefirkorrels voor de aanmaak van Melkkefir Melkkefir online te koop kefir online kopen voor 15Euro incl handleiding en verzendkosten kefir is gezond en beschermt tegen kanker online Kefir is een gekweekt, romig product met verbazingwekkende voordelen voor je gezondheid kefir heeft een gunstige werking op het zenuwstelsel en het mentale evenwicht
© 2013 webmaster@kefir-online.come