Douwe Bakker Hifi

Home

Producten

Contact

 

Wij nemen tijd voor u!

Wij zijn in staat u goed te adviseren en uw wensen te vertalen naar een bepaalde muziekinstallatie, waarbij een eerlijk advies voorop staat. Maar uiteindelijk gaat het erom wat u ervan vindt, hoe vindt u het klinken? De beleving van muziek en geluid is niet met woorden te omschrijven en bovendien altijd zeer persoonlijk. Om die reden hebben wij een speciale luisterruimte, waar u de door u gewenste apparatuur en luidsprekers ongestoord kunt beluisteren. Hiervoor kunt u ruim de tijd nemen, wij zorgen daarbij voor de koffie! Uiteraard kunt u uw eigen favoriete muziek meenemen. U bent altijd van harte welkom. Wilt u echter zeker zijn dat u ongestoord kunt luisteren, dan kunt u uiteraard ook van tevoren een afspraak maken. Wij zorgen er dan voor dat u dan ongestoord kunt luisteren.

Luisterplezier en kwaliteit

In de sfeervolle winkel vindt u bij ons onder meer een zorgvuldige keuze aan televisies, stereo en multikanaals sets, waarbij wij u verzekeren dat u er jarenlang tevreden mee zult zijn. Zoekt u geen complexe thuisbioscoop installatie, maar gaat u voor een eenvoudigere stereoset of alleen voor een goed televisiebeeld, ook dat zijn zaken waar u bij ons van gedachten over kan wisselen. Ons doel is klanttevredenheid. Wij doen er dan ook alles aan om u, ongeacht het budget dat u ter beschikking heeft, als tevreden klant de deur uit te laten gaan. Door onze jarenlange ervaring en vakkennis is het voor ons mogelijk om in bijna iedere prijsklasse een installatie voor u samen te stellen die de beste prijs/kwaliteitsverhouding heeft.
In de gemoedelijk ingerichte luisterkamer, die de sfeer ademt van een gezellige woonkamer, kunt u echt onder de indruk raken van wat tegenwoordig op AV gebied allemaal mogelijk is.