FC Twente wint weer! Nu tegen NEC.

Zondag 17 april speelde FC Twente ‘de wedstrijd om Europees voetbal’. Het was een wedstrijd tegen NEC Nijmegen. De tukkers wonnen thuis met 2-1. De eerste Twentse goal werd door Dmitri Shoukov gescoord en de tweede door Peter Niemeyer! Vooral voor de laatst genoemde speler was het erg leuk. Hij maakte zijn eerste doelpunt van het seizoen!! Daarbij waren ook nog eens velen fans uit Riesenbeck voor hem aanwezig. En natuurlijk Lotte Vriezema, zijn grootste fan…

Niels deed nog niet mee maar traint hard om deze zondag al wel weer te kunnen spelen!

FC Twente wint tegen Heerenveen

Gisteren, 9 april,  won FC Twente tegen Heerenveen! Het werd 1-2.

Doelpunten werden beide gescoord door Jason Culina.

Voor Niels kwam de wedstrijd nog te vroeg.. Maar hij was wel in het stadion aanwezig, net als alle andere spelers. Het uitvak zong luid mee en was ook helemaal uitverkocht.

FC Twente speelt gelijk tegen Vitesse

Vrijdag 1 April speelde FC Twente gelijk in Arnhem tegen de concurrent Vitesse.

Doelpunt voor FC Twente werd gescoord uit een penalty na de rust in de 54 minuut.

De 1200 meegereisde supporters hadden een leuke sfeeractie bedacht.

Bekijk de foto hiernaast maar met ‘’Vitesse Kampioen.. 1 april!’

FC Twente wint ( helaas zonder Niels )

FC Twente heeft op zondag 20 maart gewonnen tegen ADO Den-Haag.

Doelpunten vielen door Simon Cziommer (1-0), Ramon Zomer. (E.d. 1-1) en Blaise N’Kufo (Penalty 2-1). Het laatste doelpunt werd gescoord in de laatste minuut.

Niels deed nog niet met deze wedstrijd mee. Dat kwam voor hem nog te vroeg.