Home

© 2005 K.V

Fotografie:  B. Everhard en C. Teerlink

Tekstvak: FC Twente wint thuis met 3-0 tegen AZ
Op zondag speelde FC Twente thuis tegen AZ. Het zou een spannende wedstrijd worden, want heel misschien zou Twente toch Europa in kunnen volgend seizoen.  Er werd wel gewonnen tegen de nummer 3, maar helaas zat Europees voetbal er nog niet in.. Goede hoop voor volgend jaar! De doelpunten werden gescoord door Jason Culina, Blaise N’Kufo en Daniel Majstorovic. Man of the Match werd Kim Christensen, die de laatste paar minuten inviel voor Blaise N’Kufo. Tevens  bedankten alle fans de spelers voor dit fantastische jaar, Daniel Majstorovic werd gekozen als ‘Speler van het jaar’ en er werd afscheid genomen van Kim Christensen.. Ook werd Epi Drost, die 10  jaar geleden (in de zomer) overleed, herdacht met een mooie sfeeractie. Een geslaagde middag dus!

Eerste nederlaag komt tegen Den Bosch
Op zondag 5 mei speelde FC Twente uit tegen Den Bosch.
Er werd al vroeg gescoord door Den Bosch en helaas leidde dat tot de eerste nederlaag van FC Twente sinds de winterstop. (0-1)

Niels verteld over zijn blessure
Lees hier het verhaal over zijn blessure, dat hij voor de site schreef!
Een samenvatting van het herstel en hoe de blessure werd veroorzaakt.

Twente speelt gelijk tegen PSV, Niels deed weer mee
FC Twente speelde op vrijdag 26 april thuis tegen PSV. Het werd 2-2. FC Twente was de betere ploeg, ze hadden een overwinning dan ook wel verdient, helaas werd er net voor het einde een onterecht doelpunt van Jan Vennegoor of Hesselink goed gekeurd, de speler van PSV zou buitenspel hebben gestaan. Doelpunten voor de tukkers werden door Jason Culina en Sharbel Touma gescoord. Niels deed de laatste 5 minuten mee! Hij deed het weer super zoals normaal!
Vorige week speelde FC Twente ook 2-2 gelijk tegen Utrecht.