Gerardus Vermeulen

Wie ben ik?

Gerardus Vermeulen Ik ben Gerardus Vermeulen, 24 jaar oud en ben geboren en getogen in Curaçao. Ik woon op dit moment in Haarlem bij mij zus samen met mij vriendin. Mijn moeder is geboren in Curaçao en mijn vader in Nederland. Ik heb 2 zussen en 1 halfbroer.

In de wereld van ICT heb ik al een aantal jaar ervaring met programmeren. Ik werkte 6 maanden in Spanje als applicatieontwikkelaar voor een gemeente in Castellon. Daar kreeg ik de opdracht om alles wat handmatig was, digitaal te maken met een programma genaamd “ScriptCase”.

Vervolgens heb ik mijn MBO-Applicatie Ontwikkelaar niveau 4 diploma behaald op het Nova College te Haarlem. Op dit moment studeer ik Informatica op Hogeschool Inholland in Haarlem. De opleiding bevalt mij goed en ik hoop uiteindelijk af te studeren op het gebied van applicatie ontwikkelaar. De Opleiding duurt 4 jaar. Wanneer ik mijn bachelor diploma haalt denk ik dat ik wel voor master gaat omdat je meer mogelijkheden hebt en meer kan verdienen. Hier heb ik een link naar mij CV: Curriculum Vitae