Start Vrijwilligers Zoeken

SIT Antwerpen

Start
Opleidingen

 

ZIE LAGER VOOR ONZE ALGEMENE KALENDER

SIT Antwerpen is ongeveer 150 keer op jaarbasis preventief aanwezig op grote evenementen alwaar ze klaar staan voor eventuele calamiteiten maar ondertussen samen met andere RK-vrijwilligers de eerste hulp voor hun rekening nemen.

De "preventieve"-werking beschouwt het SIT vooral als een handig hulpmiddel om vertrouwd te blijven met hun materiaal en om nog beter op elkaar ingespeeld te geraken. Zij blijven namelijk ondertussen paraat om in het kader van eventuele MIP-oproepen (Medisch InterventiePlan) binnen het half uur te kunnen uitrukken.

Om adequaat zowel in rampomstandigheden als tijdens preventieven te kunnen optreden worden uiteraard de nodige opleidingen voorzien.

De boog kan echter niet altijd even gespannen staan en daarom trachten we af en toe (en uiteraard steeds te weinig) toch een gezellige teambuildingsactiviteit te organiseren.

Vrijwilligers die zich wensen in te schrijven voor bepaalde evenementen kunnen dit doen langs de beveiligde website http://81.246.8.204/~rkbelgie/login.php. Heb je nog geen login of ben je ondertussen ge´nteresseerd geraakt om zelf vrijwilliger te worden geef ons dan gerust even een seintje via onderstaand adres.