Simons Reisverslag

Check this...
inleiding Paspoort en de verschillen.

naam: Simon Bor

Ik zit nu 10 weken lang (31 januari tot 9 april) in engeland. Ik loop al die weken stage bij een bedrijf (werktuigboukundig). In al die weken schrijf ik een reisverslag van engeland op deze site. Houd hem heel goed in de gaten. Ik ga naar Melksham dat is ten zuid-westen van Engeland. Klik hier op het kaartje voor het bedrijf. Ik zit ook met m'n gastgezin in Melksham. Klik hier voor een kaartje van de omgeving. In Melksham wonen er ongeveer 18.000 inwoners. Op de foto pagina zie je de omgeving.

Gastgezin:

Ik zit bij een gezin, Shirley en Matthew zonder kinderen maar met 3 katten en 1 hond. Ik zal zelf voor mijn eten moeten zorgen. (behalve in het bedrijf, ze hebben daar namelijk een bedrijfskatine). Ze zijn zeer vriendelijk en behulpzaam. Ik heb een fiets van hun om naar het bedrijf en meer naar toe te fietsen. Ook mag ik gebruik maken van de computer met internet. Hierop hou ik de site bij. Ik vind het een heel leuk gezin. 

Eten:

Ik moet voor mijn eigen eten zorgen. soctends en savonds eet ik meestal behalve weekends gewoon brood, zoals wij dat nederlanders doen. In de middag doordeweeks eet ik op het bedrijf warm. Dit is engels eten. Chips and fish, nasi/rijst met bolognese, vleessaus, kip, gebakken aardappelen, groenten(zoals wortels,bonen)Ze hebben daar een bedrijfskatine met een keuken waar ze voor mij warm eten maken. In het weekend zie ik altijd wat ik eet (gehaald/zelf gekookt)

Uitgaan

Zoals je leest in de verslagen ga ik vaak uit. Dit is in engeland niet normaal, ze gaan vaak 1 a 2 keer in de week uit. Het bier is goedkoper maar je krijgt dan wel een Pint. Het andere drinken is hier duurder. Om ernaar toe te reizen pakken we de bus, harstike goedkoop maar terug rijden (na 11 uur) geen bussen dus neem je maar een dure taxi.

Kleding

Je ziet qua kleding een beetje verschillen, ze dragen op dit moment veel zwart.

 

home  
inleiding  
het bedrijf  
verslagen  
Foto's   
extra
Mijn nieuwspagina
Forum
Nieuwsbrief
laatste update:
Saturday 19 February 2005 14:13