Home |  Agenda |  Informatie |  Foto's & Video's |  Verenigingen |  Evenementen
HOME
· Actueel archief
· English
· Links
· Sitemap

Ook te volgen via: Voor opmerkingen stuur een e-mail naar: ool-info@hotmail.com


Bezoekernummer:


OOL - ONLINE


Welkom op de website van Ool, waar informatie gevonden kan worden over het Midden-Limburgse dorp Ool met zijn rijke verenigingsleven en de agenda van activiteiten. Tevens is er een overzicht te vinden van de historie van Ool en evenementen. Verder zijn er nog interessante links naar andere sites van Ool, Herten en Merum te vinden. Klik op de sitemap voor een volledig overzicht van deze webpagina.
Actueel:


20-11-2022 - Zaterdag 26 november organiseert buurtvereniging Sint Johannes Nepomucenus om 15.00 uur bij café Kanters de Sinterklaasmiddag voor de jeugd van leden van de vereniging.

20-11-2022 - Zaterdag 19 november is Roel Bremmers in de Tump uitgeroepen als Prins Roel II van C.V. de Waterratte. Hij zal dit seizoen in met zijn spreuk: "HØFFE DAE HANJEL!".

20-11-2022 - Zaterdag 19 november is Kas Rutten in de Tump uitgeroepen als Jeugdprins Kas I van C.V. de Waterratte. Hij zal dit seizoen in met zijn spreuk: "ALLES OET DE KAS!".


webcam links sites Limburg info over verenigingen agenda hoogwater overstromingen carnaval vastelaovend nieuws film grafieken havenfeesten Ool Herten Roermond muziek feesten feesttent drank eten artiesten Schintaler Big Benny limburgse artiesten rondvaarten Rosslag spelprogramma maas boten