Home |  Agenda |  Informatie |  Foto's & Video's |  Verenigingen |  Evenementen
HOME
· Actueel archief
· English
· Links
· Sitemap

Ook te volgen via: Voor opmerkingen stuur een e-mail naar: ool-info@hotmail.com


Bezoekernummer:


OOL - ONLINE


Welkom op de website van Ool, waar informatie gevonden kan worden over het Midden-Limburgse dorp Ool met zijn rijke verenigingsleven en de agenda van activiteiten. Tevens is er een overzicht te vinden van de historie van Ool en evenementen. Verder zijn er nog interessante links naar andere sites van Ool, Herten en Merum te vinden. Klik op de sitemap voor een volledig overzicht van deze webpagina.
Actueel:


26-3-2023 - Op zondag 16 april organiseert de schutterij St. Michaël opnieuw Ool Muzikaal. De locatie is schutterslokaal De Tump aan de Broekveeweg in Ool. De zaal is open vanaf 15.00 uur en de start is om 15.15 uur. Er zijn optredens van de Drumband van schutterij St. Michaël, Hubertschool Herten (groepen 4A en 4B), Percussion Orchestra Ool en Blaaskapel De Eigenheimer uit Montfort. De entree is gratis.
21-2-2023 - Fotoverslag van de Vastelaovend optocht van Ool gehouden op zondag 19 februari.webcam links sites Limburg info over verenigingen agenda hoogwater overstromingen carnaval vastelaovend nieuws film grafieken havenfeesten Ool Herten Roermond muziek feesten feesttent drank eten artiesten Schintaler Big Benny limburgse artiesten rondvaarten Rosslag spelprogramma maas boten