portretBiografie

Ik beschrijf mijn biografie vanaf 2006, nu 3 jaar geleden.
Op dat moment heb ik mijn vmbo-T afgesloten aan de Heamstede Barger na twee goede jaren daar op school te hebben gezeten. Deze keuze kwam voor mij erg vroeg en zoals vele anderen had ik geen idee welke vervolg opleiding ik wilde gaan doen.
In de tweede klas was mij gezegd dat ik de Havo wel aankon, gezien mijn cijfers. Daarom heb ik de keus gemaakt om op het ECL te Haarlem in 4 Havo in te stromen. In deze tweejaar heb ik veel nieuwe ervaringen opgedaan en veel nieuwe mensen leren kennen.
Tijdens mijn HAVO periode heb ik tijdens de vakanties gewerkt bij Stichting Sint Jacob. Een zorgcentrum bij mij in de buurt. Dit werk hield vooral in dat ik koffie, thee en maaltijden serveerde in het restaurant "het Schalkerhof" of in de keuken stond. Ik doe dit werk nog steeds en ik heb het erg naar mijn zin, vooral dankzij mijn mede collega´s waarvan er enkelen "lekker gek" zijn. Het verdient goed en ik maak dagen van 4 tot 8 uur.
In de periode dat ik op het ECL zat ben ik samen met een aantal vrienden redelijk verslaafd geraakt aan het online spel genaamd "World of Warcraft." Met meer dan 13 miljoen spelers wereldwijd beleef ik hier ook nu nog veel plezier. Door het spel te spelen leer je veel mensen kennen, zowel binnen als buiten Nederland. Sommigen hiervan kan ik oprecht vrienden noemen, ook al heb ik ze nog nooit ‘in het echt’ ontmoet.

Verder >>>